Τέμπη: Το ΒΗΜΑ βγάζει την Κυβέρνηση στη σέντρα – Συγκάλυψη και αλλοιώσεις

Σοκαριστικές εξελίξεις έρχονται από την υπόθεση του εγκλήματος στα Τέμπη, από το ΒΗΜΑ το οποίο αναφέρεται σε κυβερνητικές συγκαλύψεις σε μία υπόθεση που συγκλόνισε τη χώρα.

Αρχικά αποκαλύπτεται ότι σύμφωνα με έγγραφα, υπάρχει κρατική αλλοίωση των συνομιλιών που δόθηκαν στις αρχές, που είχαν οι υπάλληλοι του ΟΣΕ.

Συγκεκριμένα τονίζεται ότι αυτές, ξεριζώθηκαν παράνομα και πρόωρα από το σύστημα καταγραφών επικοινωνιών του σιδηροδρόμου,

προκειμένου να καλυφθούν οι πολιτικές ευθύνες.

Ο στόχος; Φυσικά το να τονιστεί το ανθρώπινο λάθος, που και αυτό φαίνεται ότι μπορεί τελικά να μην είχε καμία σχέση με το δυστύχημα.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα, λίγες ώρες μετά το δυστύχημα δόθηκαν στη δημοσιότητα οι συνομιλίες που δείχνουν ότι ο σταθμάρχης δίνει την εντολή για να φύγει το μοιραίο τρένο.

Ωστόσο όπως προκύπτει από νεότερα έγγραφα εγκληματολογικών εργασιών της ελληνικής αστυνομίας, η υπόδειξη για αναχώρηση του τρένου δεν αφορούσε τη μοιραία αμαξοστοιχία αλλά μία άλλη του τοπικού συρμού που έφτασε κανονικά στο προορισμό της.

Τέμπη: Πολλά τα ερωτήματα για τις κινήσεις της κυβέρνηση!

Τα ερωτήματα όπως είναι λογικό μεγενθύνονται, αφού στελέχη του ΟΣΕ υποστήριζαν ότι είχαν παραδώσει τις σχετικές μαγνητοφωνήσεις στην τροχαία Λάρισας τις πρώτες ώρες μετά το δυστύχημα.

Κάτι τέτοιο όμως με νεότερα έγγραφα δεν είναι πραγματικό, αφού στη ελληνική αστυνομία δόθηκαν στις 3 Μαρτίου, δηλαδή τρεις μέρες μετά το τραγικό συμβάν.

Αυτή τη στιγμή το κύριο ζητούμενο είναι να γίνει γνωστό το ποιος μπήκε στο σύστημα καταγραφής του ΟΣΕ λίγες ώρες μετά τα όσα έγιναν και έκανε… κοψίματα στα λόγια του σταθμάρχη και όχι μόνο, για να τα παρουσιάσει όπως εκείνος θέλει, φυσικά για να μην υπάρξουν εκτεταμένες πολιτικές ευθύνες.

Μάλιστα εντυπωσιάζει το γεγονός από την από την ελληνική αστυνομία διαψεύδονται αναφορές ότι οι εκείνοι είχαν δώσει εντολή εξαφάνιση των συντριμμιών του τρένου, όπως είχαν υποστηρίξει κυβερνητικά στελέχη.

Έτσι ήδη εξετάζεται και το ποιος έδωσε τελικώς την εντολή για να εξαφανιστεί το σκηνικό της σύγκρουσης και να αλλάξουν τα πάντα.

άκου #Τέμπη_συγκάλυψη pic.twitter.com/uDMNScdEiR

— koiniαν (@koinian) March 23, 2024

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τέμπη, ΒΗΜΑ, Κυβέρνηση, – Συγκάλυψη,tebi, vima, kyvernisi, – sygkalypsi