Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ξανά μαζί Όλγα – Σωτήρης

12:47 5/4/2024 - Πηγή: Sportime

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Σαρωτικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών» η οποία προβάλλεται από τον Alpha, έχοντας καταφέρει να κάνει αισθητή την… παρουσία της στην τηλεθέαση.

Το δυνατό project του καναλιού αποτελεί ένα από τα πιο… ισχυρά χαρτιά της φετινής σεζόν στην prime time ζώνη, ενώ όσα περιμένουμε στη συνέχεια μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο την αγωνία!

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια:
Ξανά μαζί Όλγα – Σωτήρης

Στα επόμενα επεισόδια της καθηλωτικής σειράς του ALPHA, ο Σωτήρης και η Όλγα θα εμφανιστούν απολύτως έτοιμοι για να δώσουν ακόμη μια ευκαιρία στη σχέση τους.

Η αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας του Σωτήρη και η γνωστοποίηση πως είναι αστυνομικός είχαν γεννήσει αρχικά μεγάλα εμπόδια ως προς την σύνδεση του με την αγαπημένη του.

Την ώρα που η Δωροθέα βάζει μπροστά το σχέδιό της να χωρίσει την Όλγα και πηγαίνει στη γυναίκα του Σωτήρη όπου την εκβιάζει ωστόσο ο αστυνόμος καταλαβαίνει ότι πρόκειται για τη Δωροθέα και ενημερώνει την Ολγα.

Οι τριγμοί δεν θα λείψουν ανάμεσα τους όμως σε μια στιγμή αδυναμίας, η Όλγα έρχεται και πάλι κοντά στον Σωτήρη και αρχίζει να νιώθει πως του αξίζει ακόμη μια ευκαιρία..

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Παρασκευής:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά «ο Παράδεισος των Κυριών» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο Παράδεισος των Κυριών: Το μυστικό το ξέρουν κι άλλοι- Σε πανικό Αμαλία και Ντίνος!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Δωροθέα καρφώνει την απόδραση Πάρη και Γεωργίας

Ο Παράδεισος των Κυριών: Βικτώρια, Σίμος και Αμαλία στο τμήμα

Ο Παράδεισος των κυριών: Η Σύρμω αποφασίζει τι θα κάνει με Βύρωνα και Ζαχαρούλα

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα