Φόρμουλα 1: Ο Ράσελ τιμήθηκε ενώπιον της Ίμολα: πρώτα ο Μπαντίνι και μετά ο Αντονέλι;

Φόρμουλα 1: Ο Τζορτζ Ράσελ λαμβάνει ένα ειδικό βραβείο πριν από την Ίμολα – και ερωτάται επίσης στην Ιταλία για ένα πιθανό μέλλον με τον Κίμι Αντονέλι

Υπάρχουν ενοχλητικά ραντεβού δημοσίων σχέσεων για τα αστέρια της Formula 1, και υπάρχουν και εκείνα της πιο ευχάριστης ποικιλίας: ο οδηγός της Mercedes, George Russell, ήταν ένας από τους δεύτερους την Τετάρτη

πριν από την Κατηγορία Grand Prix της Imola στο πρόγραμμα.

Στο γραφικό χωριό Brisighella, κοντά στον Autodromos Enzo e Dino Ferrari, ο Βρετανός πήρε το Bandini Trophy, το οποίο βραβεύεται για εξαιρετικά επιτεύγματα στη Formula 1 από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 και θεωρούνταν για μεγάλο χρονικό διάστημα ένα ανεπίσημο νέο ταλέντο. βραβείο στην πρώτη τάξη.

«Τόσοι πολλοί φανταστικοί οδηγοί έχουν κερδίσει αυτό το βραβείο στο παρελθόν», λέει ο Russell, ο οποίος τον ευχαρίστησε ευγενικά στον ήχο των ντραμς και τη φωτιά από το κανόνι κομφετί στην τελετή απονομής σε ένα ιστορικό κάστρο: «Υπάρχουν πολύ περισσότεροι άνθρωποι εδώ από Περίμενα «Είναι μεγάλη τιμή», λέει χαρούμενη η Βρετανίδα.

Η άφιξη του σταρ καλεσμένου έφερε επίσης ένα ιδιαίτερο χαμόγελο στα χείλη του: «Ήταν υπέροχο να οδηγήσεις τη Mercedes του 1924 δέκα χιλιόμετρα (από την πόλη Racing Bulls της Faenza μέχρι την Brisighella) και να δεις πώς ήταν τα αυτοκίνητα τότε. Περιμένετε να είστε σε ένα μουσείο και να μην οδηγήσετε ποτέ την ευκαιρία να οδηγήσετε αυτό το αυτοκίνητο, να νιώσετε πώς συμπεριφέρεται, να ακούσετε τους δυνατούς θορύβους… απλά ένα υπέροχο συναίσθημα πριν από το

Ο Russell ανυπομονεί ιδιαίτερα για την Imola: «Όταν η πίστα επέστρεψε στο ημερολόγιο το 2020, όλοι οι οδηγοί ήταν πολύ χαρούμενοι, απλώς και μόνο επειδή αυτή η πίστα έχει τόσο πολύ χαρακτήρα», λέει ο Russell. «Το γεγονός ότι η διαδρομή τρέχει ανάμεσα σε σπίτια και υπάρχουν άνθρωποι που παρακολουθούν από το μπαλκόνι, όπως στις δύο τελευταίες γωνίες, είναι πολύ ιδιαίτερο».

Φόρμουλα 1 Ράσελ:  Ποιος θα είναι ο νέος συμπαίκτης του Ράσελ στη Mercedes;

Το ιταλικό ταλέντο και η χαρά της ζωής βάζουν τον Ράσελ σε εμφανώς καλή διάθεση – είναι πολύ πιθανό ο Βρετανός να συνεχίσει να ακούει περισσότερα ιταλικά στο περιβάλλον του στο μέλλον: Εξάλλου, το σούπερ ταλέντο της Mercedes, ο Κίμι Αντονέλι εξακολουθεί να θεωρείται ένας από τους πιο καυτούς διεκδικητές. για το 2025 στο πιλοτήριο στο πλευρό του στο Silver Arrows.


“Ο Kimi είναι φυσικά ένας σπουδαίος οδηγός, έχει ήδη κερδίσει τόσα στις κατηγορίες των junior όσο και πολλοί άλλοι σπουδαίοι οδηγοί στη Formula 1. Επομένως, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα καταλήξει στη Formula 1 τα επόμενα χρόνια”, εξηγεί ο Russell.

Φόρμουλα 1 Ράσελ: Αλλά σύμφωνα με τον Russell, ο οποίος κάθεται δίπλα του στο γκαράζ στο τέλος της ημέρας, δεν ασχολείται πραγματικά με αυτό: «Όταν ήρθα στη Mercedes το 2022, ήρθα εδώ αφού ο Lewis κυριάρχησε στην ομάδα για οκτώ χρόνια. αν έχανε έναν τίτλο, αλλά κέρδιζε κάθε σεζόν», είπε ο Ράσελ, ο οποίος πιστεύει: «Το να έρχομαι στη Mercedes το 2022 είναι σαν να έρχομαι στη Red Bull την επόμενη χρονιά δίπλα στον Verstappen και νιώθω ότι είμαι δίπλα στον καλύτερο οδηγό από όλα να έχουμε αποδεδειγμένες φορές».

Συμπέρασμα Russell: “Όποιος γίνει συμπαίκτης μου την επόμενη χρονιά, καλωσορίζω όλους, είτε είναι έμπειρος πρωταθλητής είτε πρωτάρης. Για μένα, όταν φτάνω στο γκαράζ και φοράω το κράνος, δεν έχει σημασία ποιος είναι ο Car κάθεται δίπλα μου .”

Δες πρώτος όλη την επικαιρότητα της μηχανοκίνησης στο Engine Power

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα