Ένας σκασμός από ομάδες στο Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός!

Ομάδες από παντού! Από Αγγλία μέχρι Βραζιλία! Μικρές και μεγάλες, όλες είχαν «μάτια» για το παιχνίδι του Conference League ανάμεσα στη Φενερμπαχτσέ και τον Ολυμπιακό. Μόνο που για άλλους πήγαν και άλλους σημείωσαν στα μπλοκάκια τους.

Το βράδυ που ο Ολυμπιακός φώναξε ποδοσφαιρικά εάλω η Πόλη το γήπεδο δεν ήταν μόνο γεμάτο από φιλάθλους της Φενερμπαχτσέ, αλλά και

από «διεθνή μάτια». Βάσει πληροφόρησης, ούτε λίγο, ούτε πολύ πάνω από 30 ομάδες εμφανίστηκαν στο «Σουκρού Σαράτσογλου». Να το γράψουμε και ολογράφως για να είναι κατανοητό! Τριάντα ομάδες!

Από την Μπραγκάνσα της Βραζιλίας μέχρι την Τότεναμ. Από την Εστορίλ μέχρι την Γιουβέντους. Από την Μάντσεστερ Σίτι μέχρι την συντοπίτισσα Γιουνάιτεντ. Αυτά ενδεικτικά για να γίνει αντιληπτό το εύρος στη δυναμική όσων ήρθαν και την ιδιόμορφη ποικιλία που είχαν οι όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες για scouting. Η πληροφόρηση είναι γκαραντί.

Μπορεί η βάση του scouting να ήταν κυρίως παίκτες της Φενέρ, αλλά φανταστείτε πόσες ομάδες θα σημείωσαν το όνομα του Τζολάκη, του Κάρμο και όχι μόνο. Τέλος, σαν την βιτρίνα της Ευρώπης δεν έχει πουθενά. Ούτε στο «clasico» της Ελλάδας.

MIA ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ STOIXIMAN!

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα