ΑΕΚ, η επόμενη μέρα – Ο τρόπος του Λουτσέσκου και ο Γιαννούλης!

Η ΑΕΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Δημήτρης Γιαννούλης, μπαίνουν στο… μικροσκόπιο από τα Παρασκήνια του Sportime που είναι έτοιμα για πολλές αποκαλύψεις.

Αρχικά ας πάμε στην ΑΕΚ, που είτε πάρει, είτε χάσει το φετινό πρωτάθλημα της Super League 1, έχει ένα καλά δομημένο ρόστερ που χρειάζεται συγκεκριμένες προσθήκες.

Με

τον Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο της, έχει βρει την ηρεμία που χρειάζεται και ο Δημήτρης Μελισσανίδης συνεχίζει να δείχνει τη στήριξη του στον Αργεντινό τεχνικό και όχι άδικα με όσα έχει πετύχει.

Ωστόσο η ΑΕΚ πρέπει πλέον να αρχίσει να περνάει σε μία νέα εποχή και να γίνεται selling club, προκειμένου να ανοίξει περισσότερο τις διεθνείς αγορές και να βάλει λεφτά στα ταμεία της και να κάνει καλύτερες επαφές.

Σίγουρα υπάρχουν ήδη παίκτες στο ρόστερ που αρέσει και το ερχόμενο καλοκαίρι μπορεί να παίξουν πολύ δυνατά για αποχώρηση. Ποιοι είναι όμως αυτοί;

Από κει και πέρα πάμε στον ΠΑΟΚ που με τον Ραζβάν Λουτσέσκου έχει καταφέρει να κάνει μία αδιανόητη χρονιά, δίνοντας συνολικά μέχρι τώρα 57 παιχνίδια.

Ο Ρουμάνος έχει κάνει αυτό που πιστεύει στις επιλογές του και σίγουρα μέσα στη σεζόν έχει πάρει τα ρίσκα του.

Είναι άλλωστε ο απόλυτος κυρίαρχος κάτω από τον Ιβάν Σαββίδη και έχει τον δικό του τρόπο και αυτός δεν αλλάζει. Ποιος είναι όμως αυτός.

Τέλος, πάμε στην περίπτωση «Δημήτρης Γιαννούλης», που το όνομα του έχει παίξει πάρα πολύ τόσο για την ΑΕΚ αλλά και για τον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ έκανε μία αρκετά καλή χρονιά με τη Νόριτς στην Championship, έχοντας 38 παιχνίδια με 4 τελικές πάσες, αν και δεν κατάφερε να πάρει την άνοδο.

Πολλά θα παιχτούν αυτό το καλοκαίρι για το πού θα παίξει την επόμενη σεζόν, χωρίς να έχει το Euro 2024 για να ανεβάσει και από εκεί τις μετοχές του.

Ποιες ομάδες όμως βρίσκονται πιο κοντά σε πιθανή απόκτηση του; Όλες τις λεπτομέρειες και τις αποκαλύψεις θα τις βρείτε στα Παρασκήνια του Sportime.

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 2 και 3 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα