Survivor spoiler 30/1: Ποιος θα βγει MVP;

Survivor spoiler 30/1: Το Survivor έχει απόψε στο μενού τον 3ο αγώνα ασυλίας. Επιπρόσθετα, το συμβούλιο νησιού ακολουθεί. Εκεί, εκτός από την ψηφοφορία ο MVP της εβδομάδας θα υποδείξει τον τελευταίο υποψήφιο προς αποχώρηση στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Δεν υπάρχει Survivor spoiler

γενικότερα μέσα στη μέρα. Μόνο εκτίμηση για το ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία απόψε στο Survivor 2024. Στο Mediatime έχει κάνει την πρόβλεψή της και στηρίζω. Έχει λογική το σκεπτικό της.

Από εκεί και πέρα όμως, μερικά πράγματα δεν είναι μόνο θέμα spoiler. Το ποιος παίκτης θα είναι ο MVP, για παράδειγμα. Ανάμεσα σε δύο παίκτες θα παιχτεί ο τίτλος. Συνεπώς και η ευθύνη για το ποιος θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με τους Ρομπ, τον Σωτήρη Λαμάι και τον επόμενο που θα βγάλει η κάλπη.

Survivor spoiler 30/1: Δαλάκα ή Ασημίνα;

Καλά, δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς πως ο MVP θα είναι από την κόκκινη ομάδα. Και μάλιστα γυναίκα. Η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι οι δύο που έχουν ξεχωρίσει από τους Διάσημους με τις έως τώρα επιδόσεις τους.

Μάλιστα, δεν μοιάζει να υπάρχει κάποιος παίκτης, είτε από την μπλε είτε από την κόκκινη ομάδα, που να μπορεί να πλησιάσει. Μοιάζει και δύσκολο να κάνουν και οι δύο κακή παρουσία στην τελευταία ασυλία άλλωστε. Οι κόκκινοι έχουν στρατηγική σε αυτό και θα τις βοηθήσουν για την πρωτιά.

Πιο πιθανή η Ασημίνα αυτή τη φορά, αλλά και η Δαλάκα γερά στο παιχνίδι είναι.

Έχει διαφορά; Έχει. Η Ασημίνα θα βγάλει στον τάκο τον Φάνη αν βγει MVP, η Δαλάκα μπορεί να πει και τον Περπατάρη. Βέβαια, θα μπορεί να ψηφιστεί ο Φάνης με τα ράμματα; Πιθανότατα ναι…

Update

Η Ασημίνα συνεχίζει με «σπασμένα τα φρένα» και μετά τις νίκες κόντρα σε Aira και Δώρα, έχει προβάδισμα.

Ωστόσο, η τελευταία ενημέρωση λέει πως στο… παιχνίδι του MVP μπαίνει και ο Σάββας, με τη λογική πάντως της ψηφοφορίας να παραμένει η ίδια, αφού πιθανότατα θα επιλέξουν αδύναμο παίκτη και λογικά τον Σταμάτη.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα