Βλάχος: «Είμαστε σταθερά στην πρώτη εξάδα του Κόσμου» (vid)

Βλάχος: «Είμαστε σταθερά στην πρώτη εξάδα του Κόσμου» (vid)basket1thanosΔευ, 02/22/2021 - 19:27

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών πόλο, Θοδωρής Βλάχος στην κάμερα των καναλιών Novasports κατά την άφιξη της αποστολής από την Ολλανδία με το εισιτήριο για το... Τόκιο στις αποσκευές:

Για την κλήρωση της Ολυμπιάδας:

«Πάντα μία κλήρωση έχει δύο όψεις. Όταν έχεις εύκολο όμιλο τότε η διασταύρωση στην συνέχεια

είναι πολύ δύσκολη. Κάπως έτσι είναι και σε μας. Πάντως επειδή υπάρχουν προβλήματα που δεν είμαι σε θέση να σας αναφέρω, οφείλω να επισημάνω ότι δεν υπάρχουν προγνωστικά στα παιχνίδια του Ολυμπιακού τουρνουά. Για μένα και τα παιδιά είναι σημαντικό ότι θα βρεθούμε σε αυτή την μεγάλη γιορτή του παγκοσμίου αθλητισμού. Ελπίζω να προετοιμαστούμε όπως πρέπει για να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα που έχουμε να πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα είναι γεννημένη για τα μεγάλα πράγματα.

Για την Παγκόσμια κατάταξη και την θέση που βρίσκεται η Εθνική μας:

«Μετά το Καζάν (2015) και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα που κατακτήσαμε την τρίτη θέση, βρισκόμαστε σταθερά στην 5η-6η θέση. Ήδη είχαμε δύο απόπειρες για άλλο μετάλλιο, μπαίνοντας στην τετράδα και νομίζω ότι είμαστε μέσα στην εξάδα του Κόσμου. Όπως ξέρετε, οι ισορροπίες είναι πάρα πολύ λεπτές και όλα κρίνονται σε λεπτομέρειες. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να είμαστε έτοιμοι όταν θα πρέπει να αποδώσουμε.»

Για την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού καθώς το ελληνικό πρωτάθλημα έχει σταματήσει:

«Έπρεπε σαν προπονητής να βρω τις λύσεις, τις βρήκα για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Είχαμε την άδεια της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού καθ'όλη την διάρκεια του lockdown να κάνουμε προπονήσεις πρωί-απόγευμα. Σίγουρα λείπουν τα παιχνίδια του πρωταθλήματος αλλά νομίζω ότι ήταν ένα γενικό κακό που δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Αφού πετύχαμε κάτι κάναμε σωστά στην προετοιμασία αλλά νομίζω από την Δευτέρα (01/03) θα επιστρέψουμε στους κανονικούς ρυθμούς και το πρωτάθλημα θα ξαναρχίσει.»

Για την δυσκολία που είχε το φετινό Προολυμπιακό τουρνουά σε σχέση με του παρελθόντος:

«Ήταν σίγουρα το πιο δύσκολο Προολυμπιακό τουρνουά αφού την πρόκριση πανηγύρισαν 3 και όχι 4 όπως στο παρελθόν. Αν κρίνουμε από το παρελθόν, αν κερδίζαμε την Γαλλία στον προημιτελικό θα πανηγυρίζαμε ήδη την πρόκριση αλλά με τα φετινά δεδομένα έπρεπε να κερδίσουμε ακόμα ένα ματς, το οποίο και το κάναμε.»

Για το Τόκιο και την Ολυμπιάδα:

«Είμαι αισιόδοξος γιατί αυτά τα παιδιά έχουν όνειρα, έχουν στόχους και πιστεύω ότι κάνοντας μία καλή προετοιμασία, μπορούμε να ζητήσουμε από τους εαυτούς μας να πάρουν αυτό που αξίζουν στο Τόκιο το καλοκαίρι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ - Πόλο Εθνική Ελλάδας Πόλο Off Off Off Off ΠΟΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Βλάχος: «Είμαστε σταθερά στην πρώτη εξάδα του Κόσμου» Submitted by antoniamath11 on Δευ, 02/22/2021 - 20:05 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/VLACHOS_POLO_220221.mp4 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ - Πόλο Off Off Off ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής και «στρατηγός» της πρόκρισης της Εθνικής πόλο Ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, Θοδωρής Βλάχος, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξη της αποστολής από την Ολλανδία στην Ελλάδα. ΠΟΛΟ Εθνική Ελλάδας Πόλο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής και «στρατηγός» της πρόκρισης της Εθνικής πόλο Ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, Θοδωρής Βλάχος, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξη της αποστολής από την Ολλανδία στην Ελλάδα. Article publish on Δευ, 02/22/2021 - 19:27 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα