Βέρντερ – Μπόχουμ 4-1: Χαμόγελα οι “πράσινοι”, στα μπαράζ οι “μπλε” (highlights)

Σ’ ένα παιχνίδι που βρήκε εύκολα νικητή την Βέρντερ Βρέμης με 4-1, ήταν θρίλερ για την Μπόχουμ μέχρι το 93ο λεπτό, καθώς περίμενε τι θα γίνει στο παιχνίδι της Ουνιόν Βερολίνου με την Φράιμπουργκ.

Η Μπόχουμ ήθελε να μην κερδίσει η Ουνιόν, η ομάδα του Βερολίνου μέχρι το 93ο λεπτό ήταν στο 1-1 με την Φράιμπουργκ, κάτι που σήμαινε πως η Μπόχουμε παρά την ήττα της με 4-1 στη Βρέμη θα έμενε στην κατηγορία χωρίς να μπει στην διαδικασία των μπαράζ.

Όμως στο 93ο λεπτό ο Χάμπερερ της Ουνιόν σκόραρε η ομάδα του Βερολίνου κέρδισε και η Μπόχουμ θα μπει παίξει την παραμονή της σε μία

τελευταία… ζαριά, σε αυτή των μπαράζ.

Στο παιχνίδι της Βρέμης οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 6ο λεπτό με τον Φρίντλ και είχαν δοκάρι με τον Σμιντ στο 33ο λεπτό. Στο δεύτερο μέρος η Βέρντερ ήταν η απόλυτη κυρίαρχος σκοράροντας άλλα τρία γκολ. Αρχικά με τον Γιουνγκ στο 78ο λεπτό, δύο λεπτά μετά ήταν η σειρά του Στάγε να κάνει το 3-0, ο ίδιος είχε δοκάρι στο 81ο λεπτό για να διαμορφώσει το τελικό 4-1 ο Σμίντ στο 87ο λεπτό. Η Μπόχουμ είχε μειώσει στο σκορ σε 3-1 με τον Αβντί Ατζέι στο 85′.

Keywords
Τυχαία Θέματα