Το ιταλικό «στολίδι» στο γκαράζ του Φορτούνη (pics, videos)

Στο γκαράζ του αρχηγού του Ολυμπιακού, Κώστα Φορτούνη, υπάρχει μία Lamborghini Urus S. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο super SUV, το οποίο συνδυάζει τόσο τη μέγιστη ικανότητα, όσο και την άνεση σε κάθε έδαφος και οδόστρωμα. Το μοντέλο της ιταλικής εταιρείας παρουσιάστηκε επίσημα στις 4 Δεκεμβρίου 2017,

ενώ τα πρώτα αυτοκίνητα κατασκευάστηκαν στις 8 Φεβρουαρίου της επόμενης χρονιάς.

To συγκεκριμένο μοντέλο της Lamborghini χρησιμοποιεί τον 4λίτρο V8 της Performante με 666 ίππων και κυβισμού 3.996. Στόχος της εταιρείας η εστιάση στην άνεση και την πολυτέλεια.

H Urus S ολοκληρώνει το 0-100 km/h σε μόλις 3,5 δευτερλόπετα, ενώ το 0-200 σε 12,8”. Η τελική ταχύτητα «αγγίζει» τα 305 km/h. Το αυτοκίνητο ζυγίζει 2.179 kg και είναι κατά 45kg πιο βαρύ από την Performante.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lamborghini (@lamborghini)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lamborghini (@lamborghini)

Παράλληλα στον προαιρετικό εξοπλισμό της Urus S υπάρχει η δυνατότητα για οροφή και καπό από ανθρακόνημα. Τέλος ο πιθανός αγοραστής του αυτοκινήτου έχει τη δυνατότητα να διακοσμήσει το εσωτερικό επιλέγοντας από μια μεγάλη παλέτα αποχρώσεων και συνδυασμών.

H τιμή της Lamborghini Urus S στην Ελλάδα φτάνει τα 355.000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι αν ο υποψήφιος πελάτης του ιταλικού σπορ SUV είναι πολύτεκνος τότε η τιμή πέφτει κατά 60.000 ευρώ και διαμορφώνεται στα 296.000.

Πηγή των φωτογραφιών από τη Lamborghini Urus S η επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας

Keywords
Τυχαία Θέματα