Κλοπ: “Θέλω να μείνω σε επικοινωνία μαζί σας”

Η Κυριακή 19 Μαΐου του 2024 θα είναι χαραγμένη για πάντα στο μυαλό του Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός τεχνικός θα κάτσει για τελευταία φορά στον πάγκο του Άνφιλντ.

Ένα εικοσιτετράωρο πριν τη σέντρα, ο Κλοπ έστειλε ένα μήνυμα από τα social media, λέγοντας πως θέλει να μείνει σε επαφή με τον κόσμο της Λίβερπουλ, με τον ίδιο, στη συνέχεια, να ανακοινώνει πως θα ανοίξει λογαριασμό στο Instagram.

“Αγαπητοί

Λιβερπούντλιανς, φτάνουμε κοντά στο τέλος. Στις 8 Οκτωβρίου του 2015 συναντηθήκαμε για πρώτη φορά. Θα το αποκαλούσα ερωτική σχέση. Από την πρώτη μέρα ήταν μία καταπληκτική περίοδος. Το απόλαυσα πάρα πολύ και θέλω να σας ευχαριστήσω για την στήριξη αυτά τα χρόνια. Για όλη τη δύναμη που μας δώσατε.

Σκεφτόμουν πάντα πως είναι σαν να γράφουμε ιστορία μαζί και έτσι το νιώθω σήμερα. Ένα καλό βιβλίο. Και εάν το διαβάσουμε στο μέλλον, θα έχουμε χαμόγελο στο πρόσωπό μας.

Το να αφήνεις ένα τέτοιο μέρος είναι δύσκολο. Θέλω να μείνω σε επικοινωνία μαζί σας και αν και δεν τα πάω καλά με τα social media, ο κόσμος μου είπε ότι θα βοηθήσουν. Πάμε, λοιπόν, τα λέμε!” έγραψε συγκεκριμένα.

Jürgen wants to stay in contact… so he now has his own Instagram account

Follow him: https://t.co/TDYCL7NzkP pic.twitter.com/7ItW5NxPCX

Liverpool FC (@LFC) May 18, 2024
Keywords
Τυχαία Θέματα