Φιορεντίνα – Μίλαν 1-2: Πέρασε νικηφόρα από την Φλωρεντία (highlights)

Τις 5 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις πανηγύρισε η Μίλαν, που πέρασε από το Αρτέμιο Φράνκι, επικρατώντας της Φιορεντίνα με 2-1.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 17 με τον Τσουκουέζε με τον Τερατσιάνο να κάνει σπουδαία επέμβαση για να κρατήσει το μηδέν για την εστία του. Σε μια ακόμη από τις λιγοστές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, ο Λεάο γύρισε την μπάλα στον Ζιρού ο οποίος σούταρε ψηλά άουτ.

Καλύτερος ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο

Ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα σε χρονικό διάστημα

έξι λεπτών σημειώθηκαν τρία γκολ!

Στο 47 ο Λεάο έκανε καταπληκτική ασίστ με τακουνάκι για τον Λόφτους-Τσικ και αυτός πλάσαρε εύστοχα για να κάνει το 0-1:

Η απάντηση της Φιορεντίνα, ήταν άμεση! Στο 50, ο Ντάνκαν νίκησε τον Μενιάν για να φέρει το ματς στην ισοπαλία! Ο Γκανέζος σκοράρει μόλις για δεύτερη φορά φέτος.

Το τελικό 1-2 για τη Μίλαν, διαμόρφωσε στο 53ο λεπτό ο Λεάο ο οποίος απέφυγε και τον τερματοφύλακα και πέτυχε το πέμπτο φετινό του τέρμα.

Φιορεντίνα: Τερατσιάνο, Ντόντο(69΄Καγιοντέ), Μιλένκοβιγτς, Μαρτίνες(88΄Μπαράκ), Μπιράγκι, Μαντράγκορα, Ντάνκαν, Ικονέ(88΄Σοτίλ), Μπελτράν(80΄Ενζολά), Κουαμέ(69΄Γκονζάλες), Μπελότι

Μίλαν: Μενιάν, Φλορέντζι, Τομόρι, Τίαου(46΄Γκάμπια), Καλάμπρια, Ράιντερς(63΄Μούσα), Μπενασέρ, Λεάο(62΄Οκαφόρ), Λόφτους-Τσικ, Τσουκουέζε(73΄Πούλισικ), Ζιρού(82΄Γιόβιτς)

Keywords
Τυχαία Θέματα