Μπάλντοκ: Τι μπορεί να προσφέρει στον Παναθηναϊκό (videos)

Τη μεταγραφή του Τζορτζ Μπάλντοκ φαίνεται πως έχει ολοκληρώσει ο Παναθηναϊκός, με τις δύο πλευρές να έχον έρθει σε προφορική συμφωνία για συμβόλαιο από τη σεζόν 2024-25. Ο πολύπειρος αμυντικός της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έπαιξε σε μόλις 13 ματς στην Premier League φέτος λόγω του τραυματισμού του (και άλλα τρία με την Εθνική), όμως η εμπειρία του από το αγγλικό ποδόσφαιρο και η δυναμική του

στη θέση και η ικανότητά του στο επιθετικό μισό, είναι τα βασικά συστατικά για τα οποία επελέγη για ο Έλληνας διεθνής από το «τριφύλλι».

Ο ίδιος δεν έρχεται για να «φάει» τη θέση των Βαγιαννίδη-Κώτσιρα, οι οποίοι μοιράστηκαν τον χρόνο συμμετοχής στο δεξί άκρο. Το συμβόλαιο του τελευταίου ναι μεν λήγει στις 30 Ιουνίου, όμως υπάρχει πρόθεση να ανανεωθεί, καθώς μπορεί να προσφέρει λύσεις και στον άξονα. Όσον αφορά τον πρώτο, θα αποχωρήσει μόνο αν έρθει στα γραφεία της ΠΑΕ δελεαστική πρόταση, αν και στα πλάνα των «πράσινων» είναι η επέκτασή τους μαζί του, δίνοντάς του αυξημένες αποδοχές.

Τέλος, το γεγονός πως λογίζεται ως γηγενής, είναι κι αυτός εκ των κύριων λόγων της απόκτησής του. Άλλωστε από τον Ιανουάριο έχει φανεί η πρόθεση του συλλόγου να επενδύσει στο ελληνικό στοιχείο, με τη μεταγραφή των Μπακασέτα-Λημνιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα