Το «σύνδρομο της κατσαρόλας» στα ελληνοτουρκικά – Δημ.Τσαϊλάς και ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ γιατί ΔΕΝ θα’ μαστε όλοι υπεύθυνοι για όσα έρχονται

Ο Υποναύαρχος ε.α Δημήτρης Τσαϊλάς βλέποντας ότι τα εθνικά θέματα βρίσκονται σε ορατό κίνδυνο, αποφάσισε να εμπλακεί στις ευρωεκλογές με το κίνημα ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ. Υποψήφιος ευρωβουλευτής αλλά πρώτα απ΄ όλα Αξιωματικός του ΠΝ με μεγάλη εμπειρία στα ελληνοτουρκικά, εξηγεί γιατί δεν έχει πειστεί για τους χειρισμούς της κυβέρνησης.

Θεωρεί επικίνδυνη την μυστική διπλωματία που ασκεί και ανησυχεί για όσα μας περιμένον. Εξηγεί ότι δεν αρκεί «να κατεβάσουμε ένα ,δύο βαθμούς τη θερμοκρασία σε μια κατσαρόλα για να αποφύγουμε τον βρασμό. Αυτό μοιάζει να κάνει η κυβέρνηση», λέει

ο κ. Τσαϊλάς.

Μιλά για το μέγα θέμα του ελληνικού Στόλου που αντιμετωπίζεται με επικίνδυνο ερασιτεχνισμό. Επαναλαμβάνει την άμεση ανάγκη ενίσχυσης του και δηλώνει ότι δεν θέλει να πιστέψει πως η απαξίωση του έχει να κάνει με τα όσα συμβαίνουν στη «μυστική διπλωματία» της κυβέρνησης με την Τουρκία.

*Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

https://youtu.be/0VXt1ys9jFk

The post Το «σύνδρομο της κατσαρόλας» στα ελληνοτουρκικά – Δημ.Τσαϊλάς και ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ γιατί ΔΕΝ θα’ μαστε όλοι υπεύθυνοι για όσα έρχονται appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα