Κασσελάκης: Απολύτως τεκμηριωμένος ο πατριωτισμός της Συμφωνίας των Πρεσπών

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι κάτοικοι του Κιλκίς στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη το μεσημέρι του Σαββάτου (18/5).

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ξεχωριστή στιγμή ήταν όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πλησίασε το εκλογικό κέντρο της ΝΔ και ευχήθηκε στους παρισταμένους καλό αγώνα για το κόμμα τους, ευχήθηκε να υπάρξει πολιτικός πολιτισμός και υπέγραψε σε καπελάκι που του πρόσφεραν.

Ο κ. Κασσελάκης δήλωσε κατά την άφιξη του: «Είναι πολύ μεγάλη μου χαρά και τιμή να επιστρέφω στο Κιλκίς, εδώ που πολλά πράγματα ξεκίνησαν πέρυσι τον Αύγουστο όταν η ιδέα να κατέλθω ως υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ήταν εν εξελίξει. Εδώ από το Κιλκίς που είχα βγάλει ένα βίντεο – μήνυμα σχετικά με τον πατριωτισμό της Συμφωνίας των Πρεσπών, έναν πατριωτισμό που σήμερα φαίνεται ξεκάθαρα στη χώρα μας πως ήταν απολύτως σωστός και τεκμηριωμένος. Από τη στιγμή που η Νέα Δημοκρατία έχει ένα μπερδεμένο μήνυμα με πολλές κωλοτούμπες και είναι απλά κρίμα που δεν μπορεί να παραδεχθεί ότι καπηλεύθηκε αυτό το ζήτημα και τώρα πληρώνει την κωλυσιεργία της».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνοδεύεται από τον βουλευτή Κιλκίς κ. Πέτρο Παππά στον οποίο αναφέρθηκε με θερμά λόγια: «Είμαι εδώ μαζί με τον βουλευτή μας τον Πέτρο Παππά, έναν πραγματικά καλό και πολύ αποτελεσματικό βουλευτή, εργάζεται πάρα πολύ σκληρά για την τοπική κοινωνία».

#ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ #Συμφωνία_των_Πρεσπών #ΣΥΡΙΖΑ #ευρωεκλογές
Keywords
Τυχαία Θέματα