Στο αρχείο η καταγγελία περί διάρρηξης στο Υπουργείο Εσωτερικών

Η απόφαση λήφθηκε από τον Εισαγγελέα Γιώργο Νούλη, που ερεύνησε την υπόθεση.

Η δικογραφία  σχηματίστηκε μετά από καταγγελία στελέχους του Υπουργείου Εσωτερικών περί διάρρηξης σε γραφείο της Υπηρεσίας Εκλογών.

Ο κ. Νούλης θέτει την υπόθεση στο αρχείο, καθώς από την έρευνα που διενήργησε, με εντολή του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αντώνη Ελευθεριάνου, δεν προκύπτει η τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εισαγγελικές αρχές πλέον προτίθενται να μελετήσουν αν θα ξεκινήσουν έρευνα για πιθανές ποινικές ευθύνες του στελέχους που κατάγγειλλε την πράξη.

Η καταγγελία

του στελέχους του Υπουργείου Εσωτερικών αφορούσε υποτιθέμενη διάρρηξη του γραφείου του μετά το μεσημέρι της 26ης Απριλίου. Οι ισχυρισμοί του καταγγέλοντα, ωστόσο δεν αποδείχθηκαν από την έρευνα της ΕΛΑΣ , η οποία προ ολίγων ημερών εξέδωσε ανακοίνωση , ούτε από την έρευνα του Εισαγγελέα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ, τα οποία διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία , η καταγγελία είναι ψευδής, καθώς δεν αποδείχθηκε, ούτε από τον έλεγχο της Σήμανσης στον χώρο, ούτε από τον έλεγχο στα ηλεκτρονικά αρχεία, ο οποίος δεν έδειξε καμία παραβίαση, ούτε όμως και από το εμμάρτυρο υλικό.

Το άρθρο Στο αρχείο η καταγγελία περί διάρρηξης στο Υπουργείο Εσωτερικών εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίς Δημοπρασιών & Πλειστηριασμών.

Keywords
Αναζητήσεις
sto-archeio-i-katangelia-peri-diarrixis-sto-ypourgeio-esoterikon.htm
Τυχαία Θέματα