Leasing: Ποιοι στήνουν τον νέο παίχτη στην αγορά

Η σύμπραξη επιχειρηματιών από εντελώς διαφορετικούς χώρους και ο ιδιαίτερα έμπειρος CEO

του Δημήτρη Τσουκαλά

Η εταιρεία «Kinisis Lease» ιδρύθηκε μόλις πριν λίγες ημέρες και αναμένεται να δραστηριοποιηθεί στον χώρο του Car Leasing με τις δραστηριότητες της να καλύπτουν το συνολικό φάσμα των υπηρεσιών ενοικίασης, εκμίσθωσης και εμπορίας αυτοκινήτων και ελαφρών μηχανοκίνητων

οχημάτων.

Επικεφαλής της αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Πρόεδρο και Διευθύνοντος Συμβούλου έχει τοποθετηθεί ο Γιάννης Μαυρέλος, ο οποίος έχει σημαντική διαδρομή στον χώρο του Leasing στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος για πολλά χρόνια στην Πειραιώς Leasing, Αντιπρόεδρος της Avis Greece (2008-2018) ενώ έχει συνεργαστεί και με τις ABN AMRO Leasing Greece και ΕΤΒΑ Leasing. Επίσης έχει υπάρξει Πρόεδρος στην «Ένωση Ελληνικών Εταιρειών Χρηματοδοτικής Μίσθωσης» (Ε.Ε.Ε.Χ.Μ.)

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι μέτοχοι του νέου σχήματος καθώς μεταξύ τους περιλαμβάνονται σημαντικά ονόματα από τον χώρο της ένδυσης και υπόδησης στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα για την ίδρυση της «Kinisis Lease» έχουν συνασπισθεί 5 μέτοχοι, με τον καθένα εξ αυτών να εισφέρει 20% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου, που ανέρχεται σε 200.000 ευρώ

Αναλυτικότερα μέτοχοι της Kinisis Lease είναι ο Γιώργος Μπιθαράς , ο οποίος αποτελεί Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. και Γενικό Διευθυντή Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών της εταιρείας B&F Α.Β.Ε.Ε. ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ (ΒΝΒ & Lynne), η εταιρεία DEXIM, από τον τομέα της υπόδησης, η εταιρεία BESTCAR, που δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου, η εταιρεία Aυκίωνας Επενδύσεις και η Τριάδα Πασσά (σύζυγος του Γιάννη Μαυρέλου)

Το πρώτο ΔΣ της εταιρείας αποτελούν οι Γιάννης Μαυρέλος (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος), Γιώργος Μπιθαράς, Αναστάσιος Γαζέτας, Κωνσταντίνος Σαργιώτης και Αλέξανδρος Φίσερ (Μέλη)

Keywords
Αναζητήσεις
dexim εκλεισε
Τυχαία Θέματα