Το μοσχομυριστό φρούτο που ενισχύει το κολλαγόνο και αυξάνει την απορρόφηση σιδήρου

Η χαρακτηριστική όξινη γεύση των λεμονιών απογειώνει γλυκά και αλμυρά πιάτα. Πόσα όμως γνωρίζετε για τη διατροφική τους αξία; Μυρωδάτα, δροσερά και ζουμερά, τα λεμόνια ξεχωρίζουν για την στυφή τους γεύση αλλά και για την ευκολία τους να ενταχθούν τόσο σε γλυκά όσο και σε αλμυρά πιάτα. Τα ιδιαίτερα αυτά φρούτα αποτελούν πολύ κάτι περισσότερο από μια απλή γαρνιτούρα…

Source

Keywords
Τυχαία Θέματα