Η Nadine Despineux νέο μέλος του ΔΣ Πωλήσεων της Jungheinrich

Το Εποπτικό Συμβούλιο της Jungheinrich AG διόρισε τη Nadine Despineux ως νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ομίλου, με ισχύ από τις 15 Ιουλίου 2024.

Θα διαδεχθεί τον Christian Erlach, ο οποίος αποχωρεί από το ΔΣ της Jungheinrich AG στις 14 Ιουλίου.

Πιο πρόσφατα, η Nadine Despineux ήταν υπεύθυνη για τους επιχειρηματικούς τομείς Marine & Industry, Friction Bearings, Digitalisation και IT στον όμιλο Renk στο Άουγκσμπουργκ ως Segment CEO.

Πριν από αυτό, ήταν περισσότερα από τέσσερα χρόνια ως διευθύνουσα σύμβουλος της KraussMaffei Technologies στο Μόναχο με ευθύνη για την παγκόσμια επιχείρηση υπηρεσιών, τη δημιουργία νέων επιχειρηματικών τομέων και το τμήμα ψηφιοποίησης.

Ο Rolf Najork, πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Jungheinrich AG, επεσήμανε: «Η Nadine Despineux έχει περισσότερα από είκοσι χρόνια διοικητικής εμπειρίας σε διεθνείς εταιρείες μηχανολογικών κατασκευών. Διαθέτει υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας σε λειτουργίες προσανατολισμένες στον πελάτη με μεγάλη εγγύτητα στην αγορά. Έχει αποδείξει την ικανότητά της στην αξιοποίηση νέων αγορών και στην επίτευξη βιώσιμων αλλαγών σε οργανισμούς. Είμαστε ευτυχείς που η κα Despineux αποφάσισε να ενταχθεί στη Jungheinrich».

«Ανυπομονώ να καλωσορίσω τη Nadine Despineux στη Jungheinrich στα μέσα Ιουλίου. Με την εξαιρετική τεχνογνωσία και εμπειρία της, θα αποτελέσει ιδανική προσθήκη στην ομάδα του Διοικητικού Συμβουλίου και στις πωλήσεις της Jungheinrich», ανέφερε ο Dr Lars Brzoska, πρόεδρος του ΔΣ της Jungheinrich AG.

Ο Christian Erlach ενημέρωσε το Εποπτικό Συμβούλιο ότι δεν θα ζητήσει παράταση της θητείας του πέραν της 31ης Δεκεμβρίου 2024 λόγω της ηλικίας του. Κατά τον προγραμματισμό της διαδοχής, συμφωνήθηκε ότι ο Christian Erlach θα αποχωρήσει από το ΔΣ το αργότερο μέχρι το τέλος του έτους και ανάλογα με τον διάδοχό του.

Με το διορισμό της Nadine Despineux, ο Christian Erlach θα αποχωρήσει όπως είχε συμφωνηθεί. Ο Christian Erlach εργάζεται για τη Jungheinrich από το 2007 και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου κατείχε διάφορους διοικητικούς ρόλους στην εταιρεία. Από το 2018 είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ομίλου, με αρμοδιότητα τις πωλήσεις.

Ο Rolf Najork, ανέφερε: «Ο Christian Erlach έχει συμβάλει στη διαμόρφωση της Jungheinrich τα τελευταία 17 χρόνια. Ήταν ιδιαίτερα ενεργός στη διεθνοποίηση των πωλήσεων. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε ειλικρινά για το εξαιρετικό έργο του και να του ευχηθούμε ό,τι καλύτερο για το μέλλον».

Ο Dr Lars Brzoska τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Christian για τη στενή συνεργασία που βασίστηκε στην εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια. Η άριστη απόδοσή του έπαιξε ουσιαστικό ρόλο στην επιτυχία που έχει σήμερα η Jungheinrich».

Το άρθρο Η Nadine Despineux νέο μέλος του ΔΣ Πωλήσεων της Jungheinrich εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
i-nadine-despineux-neo-melos-tou-ds-poliseon-tis-jungheinrich.htm
Τυχαία Θέματα