Βενσάν Κασέλ και Νταϊάν Κρούγκερ στο «The Shrouds» του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ

Ο Καρς ένας 50χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος είναι απαρηγόρητος από τον θάνατο της γυναίκας του, εφευρίσκει το GraveTech, μια επαναστατική και αμφιλεγόμενη τεχνολογία που επιτρέπει στους ζωντανούς να παρακολουθούν τους αγαπημένους τους νεκρούς στο άλλο κόσμο. Όταν μια νύχτα, πολλοί τάφοι, συμπεριλαμβανομένου της γυναίκας του, βεβηλώνονται ο Καρς ξεκινά να εντοπίσει τους δράστες.

Δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser της ταινίας «The Shrouds» του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ που θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών, με πρωταγωνιστή τον Βενσάν Κασέλ

στον ρόλο του Καρς και μαζί του τους Νταϊάν Κρούγκερ, Γκάι Πιρς, Σαντρίν Χολτ, Ελίζαμπεθ Σόντερς και Τζένιφερ Ντέιλ.

Την μουσική υπογράφει ο βραβευμένος με Όσκαρ Χάουαρντ Σορ, ενώ διευθυντής φωτογραφίας ήταν ο Ντάγκλας Κοχ.

«Έγραψα αυτή την ταινία ενώ βίωνα την απώλεια της γυναίκας μου, η οποία πέθανε πριν από επτά χρόνια. Ήταν μια εξερεύνηση για μένα γιατί δεν ήταν απλώς μια τυπική διαδικασία, αλλά μια συναισθηματική προσπάθεια», εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του στο Variety ο Καναδός σκηνοθέτης.

«Αν είσαι θρησκευόμενος, νομίζω ότι σκέφτεσαι τη μεταθανάτια ζωή. Εάν είσαι άθεος όπως ο Καρς και εγώ, αυτή η σχέση μπορεί να συνεχιστεί αλλά σε ένα πιο ρεαλιστικό πλαίσιο, με έναν πιο βιολογικό τρόπο -είναι μια άλλη μορφή σχέσης. Όπως λέει ο Καρς, δεν μπορεί να αντέξει το γεγονός ότι δεν ξέρει πραγματικά τι συμβαίνει στο σώμα της. Αυτή η σχέση λοιπόν συνεχίζεται, αλλά όχι μέσα από μια ανταλλαγή λέξεων, μια συζήτηση. Είναι σίγουρα διεστραμμένο, νοσηρό, γκροτέσκο, αλλά για κάποιον που θρηνεί όπως αυτός, στην πραγματικότητα δεν είναι...»

Το «The Shrouds» θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Μαΐου στις Κάννες και στις γαλλικές αίθουσες θα κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

«Megalopolis»: Συναρπαστικό πρώτο τρέιλερ, λίγο πριν την πρεμιέρα στις Κάννες

Καλοκαίρι στο ΚΠΙΣΝ: Συναυλίες, θερινό σινεμά, sleepovers με πανσέληνο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βενσάν Κασέλ, Νταϊάν Κρούγκερ, The Shrouds, Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ,vensan kasel, ntaian krougker, The Shrouds, nteivint kronenbergk