Φλόριντα: 2 νεκροί και 7 τραυματίες σε πυροβολισμούς σε μπαρ - Μετά από διαπληκτισμό

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και επτά τραυματίστηκαν, μεταξύ αυτών ένας αστυνομικός, σε ένα περιστατικό με πυροβολισμούς σε μπαρ στο Ντόραλ, στη Φλόριντα, νωρίς το πρωί το Σάββατο, 6 Απριλίου, τοπική ώρα, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία.

The City of Doral Police Department alongside Miami-Dade Police Department and the Federal Department of Law Enforcement are currently working a police shooting

investigation at City Place in Doral. At this moment our officer is in stable condition pic.twitter.com/pSrXfr3wa2

— Doral Police Dept. (@DoralPolice) April 6, 2024

Η ανταλλαγή των πυροβολισμών ξεκίνησε έπειτα από έναν διαπληκτισμό, κατά τη διάρκεια του οποίου ένας θαμώνας έβγαλε όπλο και κατόπιν πυροβόλησε και σκότωσε έναν φύλακα, ο οποίος του απάντησε. Οι έξι από τους ανθρώπους που δέχθηκαν πυρά ήταν θαμώνες και ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στο πόδι, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι ΗΠΑ καταγράφουν το υψηλότερο επίπεδο ανθρωποκτονιών από πυροβόλα όπλα μεταξύ των χωρών με τα υψηλότερα εισοδήματα και πληθυσμούς άνω των 10 εκατομμυρίων, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Μετρήσεων και Αξιολόγησης της Υγείας της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΓαλλία: Συνελήφθησαν 4 ανήλικοι και ένας 20χρονος για τη δολοφονία 15χρονου έξω από το σχολείοΓιατί το Μεξικό διακόπτει τις διπλωματικές του σχέσεις με τον ΙσημερινόΞανθή σοκολάτα: Μια νόστιμη απόλαυση που δημιουργήθηκε κατά λάθος (βίντεο)
Keywords
Τυχαία Θέματα
Φλόριντα, - Μετά,florinta, - meta