Έτσι φοράνε σήμερα τα loafers τους τα πιο στιλάτα κορίτσια

11:19 17/5/2024 - Πηγή: InStyle

Εδώ και χρόνια έχουν μπει στη λίστα με τα πιο αγαπημένα μας παπούτσια. Παρόλα αυτά ακόμα δεν ξέρουμε πώς να τα συνδυάσουμε σωστά ή με τρόπο διαφορετικό. Τα loafers, αυτά τα τόσο chic παπούτσια που ξεκίνησαν από την ανδρική μόδα, είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή για τις καθημερινές μας περιπέτειες στην πόλη. Με καλτσάκια ή χωρίς, σε κλασικό σχέδιο ή σε πιο εναλλακτικές μορφές, τα flat παπούτσια του γραφείου κερδίζουν την προσοχή ακόμα και των πιο τολμηρών κοριτσιών του Instagram. Αυτών, που δεν φοβούνται να τα συνδυάζουν με τον

πιο διασκεδαστικό τρόπο, παρά την αυστηρότητά τους.

5 τρόποι για να φορέσετε τα loafersΒερμούδα και πλεκτή ζακέταΠαντελόνα και πουκάμισοHot pantsΜάξι φορέματαΦούστα και animal print λεπτομέρειεςΜε βερμούδα και πλεκτή ζακέτα

Κάνει την τέλεια αντίθεση και μας αρέσει πολύ. Η συντηρητική ζακέτα της γιαγιάς ταιριάζει με την cool ανδρική βερμούδα, ενώ τα loafers ολοκληρώνουν το σύνολο ιδανικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ines Silva (@irisloveunicorns)

Με παντελόνα και πουκάμισο

Κλασικός συνδυασμός και πάντα πετυχημένος. Ωστόσο, πολλές φορές αποφεύγουμε να συνδυάσουμε μια αέρινη παντελόνα με τόσο flat παπούτσια για θεωρούμε πως ταιριάζει καλύτερα με ψηλοτάκουνα. Κι όμως, τα loafers είναι αυτά που δίνουν το κάτι παραπάνω στο look.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Claire Rose Cliteur (@clairerose)

Με hot pants

Άραγε πώς μπορούμε να κάνουμε ένα τόσο μικροσκοπικό σορτσάκι να δείχνει… σοβαρό; Τα loafers παίρνουν τη θέση των sneakers και κάνουν τα hot pants να μοιάζουν υπέροχα και κατάλληλα για κάθε περίσταση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

Με μάξι φορέματα

Τα κορίτσια της Πορτογαλίας φοράνε prints, έντονα κομμάτια με χαρακτήρα, υφές και σχέδια που «φωνάζουν» κιτς. Κι όμως με ένα ζευγάρι loafers, τα κάνουν να δείχνουν ακριβά, statement και σαν να βγήκαν από την πιο cool πασαρέλα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rita Montezuma (@ritamontezuma)

Με φούστα και animal print λεπτομέρειες

Φυσικά, τα loafers ταιριάζουν και με φούστες και μάλιστα, κάθε μήκους. Όμως το look αυτό δεν θα είχε κανέναν ενδιαφέρον, αν δεν προσθέταμε και μερικές πινελιές από animal print.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ines Silva (@irisloveunicorns)

Keywords
Τυχαία Θέματα