Tenniscore ή lime; Η φετινή πρόβλεψη για το τι θα φορέσει η Zendaya στο Met Gala είναι ιδιαίτερη

13:36 1/5/2024 - Πηγή: InStyle

Αν κρίνουμε από τις τελευταίες εμφανίσεις της celebrity, το look του φετινού Met Gala θα είναι κάτι ανάμεσα σε tenniscore και lime. Ή και τα δύο μαζί σε ένα outfit που θα μας αφήσει άφωνες. Η πρόβλεψη του κοινού ωστόσο, είναι απολαυστικότατη!

Τι γίνεται τελευταία με τα looks της Zendaya, θα μπορούσε να αναρωτηθεί κανείς. Η πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας Challengers δεν έχει πάψει να φορά σύνολα με επιρροές από το τένις και το χρώμα lime. Από τις λευκές χαρακτηριστικές μίνι φούστες μέχρι τις μπάλες του τένις ενσωματωμένες στα γοβάκια και τα ντεκολτέ της, η Zendaya μας

έχει κάνει να θέλουμε να γίνουμε κι εμείς μέλη του δικού της country club. Όλη αυτή η προβολή ωστόσο, πιθανότατα να στοχεύει στην προώθηση της ταινίας η οποία πραγματεύεται τη ζωή μιας πρωταθλήτριας τένις. Και όσον αφορά το styling, γνωρίζουμε πολύ καλά πως η ηθοποιός… μπαίνει στο πετσί του ρόλου!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Loving Haute Couture (@lovinghautecouture)

Lime, lime κι άλλο lime!

Πόσο lime μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος; Αν είναι πάνω στη Zendaya πολύ θα απαντούσαμε εμείς! Αφήνουμε λοιπόν στην άκρη, το peach fuzz που όρισε ως χρώμα της χρονιάς η Pantone και το υπερβολικό φούξια της Barbie και ξεκινάμε μια φρέσκια εποχή. Το lime, και συγκεκριμένα αυτό που φιγουράρει πάνω στην μπάλα του τένις, είναι η νέα απόχρωση της σεζόν. Και η Zendaya δεν το φόρεσε ούτε μία, ούτε δύο, αλλά χιλιάδες φορές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη instylemagazine (@instylemagazine)

Το Celia Kritharioti μάξι φόρεμα της με το μπαλάκι του τένις στο ντεκολτέ ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα μας. Μέχρι να εμφανιστεί με το total πλεκτό σετ του οίκου Alexander McQueen και να μας καθηλώσει με την chunky πλεκτή ζακέτα της στο The Jennifer Hudson Show. Βέβαια, τι να πούμε και για το Thierry Mugler ταγιέρ της με τις ασορτί Louboutin γόβες και για το 1930s Deco μεταξωτό φόρεμα που ευχαρίστως θα φορούσαμε σε ένα κοκτέιλ πάρτι!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη zendayaverse (@zendayaverse)

Tennis era

Κι αν τα lime looks ήταν πολλά, τότε τα tenniscore ήταν αμέτρητα. Με τελευταίο μας αγαπημένο το μίντι λευκό φόρεμα με την κουκούλα, αλλά και το total white με την λευκή παντελόνα και τα sneakers, η Zendaya είναι η απόλυτη νικήτρια του τένις. Σύνολα που εκπέμπουν μια ανεπιτήδευτη φρεσκάδα -τέλεια για την εποχή της άνοιξης. Μίνι φούστες, σετ με πόλο μπλούζάκια και μια αισθητική βγαλμένη από τα πιο πολυτελή country club, κάνουν το άθλημα αυτό και πάλι δημοφιλές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη zendayaverse (@zendayaverse)

Zendaya in Met Gala

Κι όσο για τις προβλέψεις του φετινού Met Gala; Οι φανατικοί της μόδας και της Zendaya είχαν έμπνευση… Τόση, που έφτιαξαν με γραφισιτκά την σταρ μέσα σε ένα φόρεμα-μπάλα του τένις. Και μπορεί ο στιλίστας της Law Roach να μην χρειάζεται υποδείξεις για το πώς να ντύσει τη Zendaya, θα μπορούσε όμως να πάρει λίγη έμπνευση από αυτήν την εικόνα και να την «τερματίσει»!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fashion & everything Fashion ིྀ (@highfashiontv)

Keywords
Τυχαία Θέματα