Kanye West: Χρησιμοποιεί την Bianca Censori ως «δωρεάν εργαλείο μάρκετινγκ»;

14:51 30/3/2024 - Πηγή: InStyle

Μερικές ενστάσεις φαίνεται πως έχει η σύζυγος του Kanye West ως προς τον τρόπο που την αντιμετωπίζει. Σύμφωνα τουλάχιστον με πηγές της βρετανικής Daily Mail.

Όπως διαβάζουμε σε σχετικό ρεπορτάζ, η Bianca Censori νιώθει ότι ο ράπερ την χρησιμοποιεί. Ο λόγος; Ότι την βλέπει ως «δωρεάν εργαλείο μάρκετινγκ» για το νέο του άλμπουμ. Μάλιστα, αισθάνεται πλέον υπερβολικά εκτεθειμένη

στα media.

Όλο αυτό έρχεται σε μια συγκυρία όπου ο Kanye West έχει κατηγορηθεί ξανά για παρόμοιες συμπεριφορές. Πολλοί είναι όσοι επικρίνουν την επιλογή του να δημοσιεύει προκλητικές εικόνες της 29χρονης σχεδιάστριας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Προκύπτουν μάλιστα και ερωτηματικά για το αν είναι χειριστικός με τη σύζυγό του.

Τώρα, άτομα από το περιβάλλον τους αποκαλύπτουν τα δικά της συναισθήματα. Όπως ισχυρίζονται, παρά το γεγονός ότι επιζητά τη δημοσιότητα, πλέον δυσφορεί. Συγκεκριμένα, η Bianca Censori έχει αρχίσει να νιώθει ότι ο ράπερ τη χρησιμοποιεί.

«Αισθάνεται ότι διαφωνεί με τον Kanye που την πιέζει ενόψει της κυκλοφορίας του άλμπουμ του. Χρειάζεται ένα διάλειμμα και πρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω. Της άρεσε η προσοχή, αλλά έχει αρχίσει να γίνεται υπερβολική.

Ο Kanye συνεχίζει να πιέζει και να πιέζει για περισσότερη δημοσιότητα. Αισθάνεται ότι τη χρησιμοποιεί ως δωρεάν εργαλείο μάρκετινγκ. Όπως πιστεύουν και όλοι οι άλλοι. Θέλει πραγματικά να επικεντρωθεί στην απόκτηση παιδιών μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ. Ξέρει ότι είναι υπερεκτεθειμένη» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα