Bianca Censori: Η οικογένειά της φοβάται ότι ο Kanye West θα την «παρασύρει» σε ροζ ταινίες

13:25 18/5/2024 - Πηγή: InStyle

Την ανησυχία τους για την Bianca Censori εξέφρασαν για ακόμη μια φορά τα μέλη της οικογένειάς της. Πρόκειται για ανησυχίες που έχουν εκφράσει ξανά στο παρελθόν, αναφορικά με τη σχέση της. Ο λόγος φυσικά για τον ράπερ και πρώην σύζυγο της Kim Kardashian, Kanye West.

Όπως λένε λοιπόν, φοβούνται ακόμη και ότι θα την παρασύρει στο πορνό. «Την χρησιμοποιεί με σεξουαλική ασέβεια» δηλώνουν.

«Την παρασύρει στον κόσμο των ταινιών για ενήλικες. Τη χρησιμοποιεί για να προωθήσει το νέο του εγχείρημα Yeezy Porn». Δεν είναι βέβαια οι μόνοι που εκφράζουν τις ενστάσεις τους για τη συμπεριφορά του. Ακόμη και οι θαυμαστές του, τον επικρίνουν επειδή φαίνεται να «απορρίπτει τις χριστιανικές πεποιθήσεις». Πεποιθήσεις που προηγουμένως είχε θέσει δημοσίως ως ιδεολογική προτεραιότητά του.

Η οικογένεια και οι φίλοι της Bianca Censori λοιπόν ανησυχούν πολύ. «Η οικογένεια της Bianca ήταν πρόθυμη να δώσει στον Kanye το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Μετά την πρόσφατη επίσκεψη της μητέρας της στο Los Angeles. Για χάρη της, ήταν πρόθυμοι να παραβλέψουν τα αντισημιτικά του σχόλια. Ακόμη και τη γενικότερη ανάρμοστη συμπεριφορά του.

Προσπαθούσαν μάλιστα να δεχτούν ότι δεν την ανάγκαζε να κάνει κάτι. Ήταν ενήμεροι ότι οι δυο τους σχεδίαζαν να δημιουργήσουν και να πουλήσουν τη δική τους σειρά ρούχων. Αλλά είναι δύσκολο να εκλογικεύσουν τη συμμετοχή της σε αυτό το νέο εγχείρημα. Ειδικά με δύο φεμινίστριες αδελφές και μια εξίσου φεμινίστρια μητέρα» δήλωσε αποκλειστικά ένας εσωτερικός συνεργάτης στην DailyMail.com.

«Το γεγονός ότι την παρασύρει στον κόσμο των ταινιών για ενήλικες, είναι ανησυχητικό. Τη χρησιμοποιεί ως διαφημιστική πινακίδα για την προώθηση της σεξουαλικής ακολασίας. Πιστεύουν ότι την έχει πείσει ότι αυτό θα τους κάνει πιο πλούσιους. Η οικογένεια και οι φίλοι της γνωρίζουν το ιστορικό του Kanye με την πορνογραφία. Αυτό τους κάνει να ανησυχούν ακόμη πιο πολύ» προσέθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα