Andrea Bocelli: Στα βήματα του Ιταλού τενόρου η 10χρονη κόρη του

Ο Andrea Bocelli και η κόρη του Virginia μπαίνουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Μπαμπάς και κόρη ερμήνευσαν την κλασική γιορτινή επιτυχία “Let It Snow” στο Good Morning America. Ο Andrea Bocelli και η 10χρονη κόρη του επέδειξαν τα εντυπωσιακά φωνητικά τους. Η Virginia δείχνει ότι έχει πάρει το χάρισμα από τον διάσημο μπαμπά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Good Morning America (@goodmorningamerica)

Στις 10 Νοεμβρίου, ο Ιταλός τενόρος κυκλοφόρησε την πολυτελή έκδοση του εορταστικού άλμπουμ του με τη Virginia και τον γιο του Matteo, 25 ετών. Το A Family Christmas περιλαμβάνει επιτυχίες όπως τα “Let It Snow”, “Feliz Navidad” και “Have Yourself a Merry Little Christmas”.

Τον Οκτώβριο, οι Bocelli μίλησαν στο PEOPLE για το άλμπουμ και τις διακοπές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andrea Bocelli (@andreabocelliofficial)

“Θέλαμε πραγματικά να κάνουμε ένα άλμπουμ που να μας αντικατοπτρίζει πραγματικά. Να αναδημιουργήσουμε μια διάθεση, αυτήν τη μαγική κατάσταση του μυαλού που τα Χριστούγεννα είναι ικανά να μας ενσταλάξουν”, εξήγησε ο Andrea. Έχει επίσης τον γιο Amos, 27 ετών, μηχανικός και μουσικός που συνέβαλε στο άλμπουμ με τις ικανότητές του στο πιάνο. “Ελπίζω ότι η γαλήνη και η χαρά που σημάδευε συνεχώς κάθε στιγμή της κοινής μας δουλειάς να περνάει σε κάθε νότα που τραγουδάμε” πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα