Ντέμης Νικολαΐδης: Ποια είναι η νέα σύντροφός του, Φανή Σπυριδάκη – Φωτογραφίες από τη ζωή της

Νέα σελίδα έχει γυρίσει στην προσωπική ζωή του ο Ντέμης Νικολαΐδης, αφού το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Φανής Σπυριδάκη. Μπορεί φήμες να ήθελαν τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και παρουσιαστή να είναι ζευγάρι με την Κατερίνα Παναγοπούλου, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν επιβεβαίωσε ποτέ τη συγκεκριμένη είδηση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day, ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Φανή Σπυριδάκη είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό, όμως έχουν επιλέξει

να απολαμβάνουν κάθε στιγμή αυτής της σχέσης χωρίς να κρύβονται. Εκείνη ασχολείται με τον χώρο των επιχειρήσεων, καθώς είναι συνιδιοκτήτρια δύο πολύ γνωστών μαγαζιών στο κέντρο της Αθήνας ενώ έχει κάνει σπουδές πάνω στο θέατρο τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Γαλλία.

Ακόμα, η Φανή Σπυριδάκη έχει κάνει ένα πέρασμα από τους Singles ενώ την έχουμε δει και στο MasterChef το 2018, όταν κλήθηκε να κρίνει τα πιάτα των διαγωνιζομένων μαζί με άλλους ανθρώπους από τον χώρο της εστίασης. Παράλληλα, η ίδια έχει δοκιμάσει την τύχη της στην πολιτική, αφού το 2014 κατέβηκε υποψήφια Ευρωβουλευτής με το Ποτάμι.

Δείτε φωτογραφίες από τη ζωή της:

Δείτε το βίντεο του Happy Day:

Διαβάστε ακόμα:

 Κάτια Ταραμπάνκο: Απρόσμενος χωρισμός για το μοντέλο – «Διατηρούσε παράλληλη σχέση»

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας βάζει σε εφαρμογή το καταστροφικό του σχέδιο

 Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια εξομολογείται: «Έχασα τα χρήματα που δούλεψα μια ζωή»

Keywords
Τυχαία Θέματα