Φωτεινή Ντεμίρη: «Δεν θέλω να μιλώ γι’ αυτό, δεν είχα συναίσθηση του τι γινόταν τότε»

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης (16/02) η Φωτεινή Ντεμίρη.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στα πρώτα χρόνια της ζωής της, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο το αντιμετώπισε.

«Από τα 7 άρχισαν οι εγχειρήσεις, το πρόβλημα πολύ νωρίτερα. Δεν θέλω να μιλώ πια άλλο για αυτό. Αυτό που θέλω να πω σε όσους αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα, εμένα αυτό με έκανε πιο δυνατή, μου έδωσε τον ατσάλινο

χαρακτήρα που έχω, με έμαθε να πατώ στα πόδια μου που είχαν πρόβλημα τότε και δεν με εμπόδισε να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου», είπε αρχικά η Φωτεινή Ντεμίρη.

Στη συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε: «Δεν μεγιστοποιούσα το πρόβλημα τότε, δεν είχα συναίσθηση του τι γινόταν τότε, δεν έχασα τίποτα από την παιδικότητά μου θεωρώ εγώ. Τότε δεν μπορούσα να χορέψω. Άκουγα την μουσική και χόρευα με τα χέρια μου…  Οι δυσκολίες κάτι σου παίρνουν. Η κάθε δυσκολία έρχεται, αλλά πίσω της αφήνει ένα δώρο, το οποίο φανερώνεται μετά».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγο καιρό στο περιοδικό Λοιπόν, η Φωτείνη Ντεμίρη μίλησε για το έντονο άγχος που είχε στη ζωή της και αποκάλυψε πώς κατάφερε να το μετριάσει.

Ποια είναι τα μειονεκτήματά σας που καταφέρατε να πολεμήσετε στο πέρασμα του χρόνου;

Η ανασφάλεια μου η μεγάλη που κατάφερα σιγά σιγά και τη δούλεψα μέσα από τη δουλειά μου. Το άγχος μου το μετρίασα γιατί υπέφερα πραγματικά από αυτή την αρρώστια. Ανοίχτηκα περισσότερο και κατάφερα να επικοινωνώ με τους ανθρώπους. Το τελευταίο το πέτυχα και λόγω ηλικίας.

Διαβάστε επίσης:

Πάνος Ιωαννίδης: Απών από το αποψινό επεισόδιο του «MasterChef» -Τι συνέβη;

Survivor All Star: Ο προβληματισμός του Χανταμπάκη με το μήνυμα που έλαβε από τη σύζυγό του -«Τι κάνω λάθος;»

Survivor All Star: Έντονος καβγάς ανάμεσα σε Μαρτίκα και Μεταξά -«Εδώ διακυβεύονται προσωπικότητες»

Keywords
Τυχαία Θέματα