Δύσκολες ώρες για τον Σταύρο Μπαλάσκα: Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και το μήνυμά του

Ο Σταύρος Μπαλάσκας έκανε μια ανάρτηση στα social media που ανησύχησε τους διαδικτυακούς του φίλους.

Συγκεκριμένα, ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Facebook φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο ΚΑΤ και σε αυτή φαίνεται ότι τραυματίστηκε στο χέρι και στο πόδι του.

Ο ίδιος δεν θέλησε να περάσει σε λεπτομέρειες για τον τραυματισμό του και κάτω από τη φωτογραφία αρκέστηκε να γράψει: «Όλα ΚΑΤ ευχήν».

Οι διαδικτυακοί του φίλοι

έσπευσαν να στέλνουν του τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που δημοσίευσε ο Σταύρος Μπαλάσκας μέσα από το νοσοκομείο:

Περαστικά!

Η επαγγελματική πορεία και η προσωπική ζωή

Πριν από κάποιους μήνες, ο Σταύρος Μπαλάσκας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «The 2night Show» και προχώρησε σε κάποιες αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή και την επαγγελματική του πορεία.

«Σπούδασα μηχανολόγος βιομηχανικών εγκαταστάσεων, αλλά o πατέρας μου μας πίεζε με τον αδερφό μου να μπούμε στην Αστυνομία. Είχαμε και μια αδερφή που πέθανε από καρκίνο 15 χρονών. Πριν από την Αστυνομία ήμουν φορτηγατζής σε νταλίκες, καθάριζα πολυκατοικίες, δούλευα σε διανομές μουστάρδες, έβγαλα την Ακαδημία της αστυνομίας και με έβαλαν οδηγό περιπολικού. Πλέον δεν υπάρχει υπηρεσιακό δίπλωμα για το περιπολικό, παλιά υπήρχε.

Είμαι σχεδόν 32 χρόνια στην Άμεση Δράση, στο 100 και μέλος του ΔΣ της Π.Ο.Α.Σ.Υ. Μπορώ να συνταξιοδοτηθώ όποτε θέλω, τα έχω κλείσει τα χρόνια μου. Οι αστυνομικοί 800 ευρώ παίρνουν. Έχω μία κόρη 29 χρονών, έναν γιο 25 και ένα μωρό 4 μηνών. Τον μικρό θα τον βάλω στην Αστυνομία, τα άλλα δύο δεν ήθελαν. Θα κάνω ότι έκανε ο μπαμπάς μου με εμένα. Εγώ δεν ήθελα να γίνω αστυνομικός» δήλωσε -μεταξύ άλλων- ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Διαβάστε επίσης: 

Βρισηίδα Ανδριώτου -Σπύρος Μαρτίκας: Τα τρυφερά τετ-α-τετ σε βραδινή έξοδό τους -Φωτογραφίες

Survivor All Star: Ξέσπασε on camera η Στέλλα Ανδρεάδου -«Γιατί κότεψες τώρα, κύριε Μπάρτζη;»

Τριήμερο εθνικό πένθος ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την τραγωδία στην Πύλο και τους 79 νεκρούς – Συγκλονιστικά πλάνα από τη διάσωση

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα