Review - Injustice: Gods Among Us - Ultimate Edition (PS4)

Ρίξτε το πρώτο next-gen "ξύλο" στο PS4

Το να τρέχει ένας fighting τίτλος σε 1080p και 60 fps παίζει άκρως σημαντικό ρόλο, γιατί απελευθερώνεται το gameplay του προσφέροντας κινήσεις με μεγαλύτερη ομαλότητα και ακρίβεια. Κάτι τέτοιο συνέβη και στην Injustice: Gods Among Us - Ultimate Edition η οποία κυκλοφόρησε σε PS4, PS Vita

και PC και η έκδοση του PS4 που έχουμε στα χέρια μας προσφέρει έναν αρκετά πλούσιο τίτλο σε περιεχόμενο με λίγο καλύτερα γραφικά από την έκδοση των PS3, Xbox 360 και Wii U που κυκλοφόρησε τον περασμένο Απρίλιο. Το επιπλέον περιεχόμενο αφορά φυσικά όλα τα DLC που κυκλοφόρησαν για τον αρχικό τίτλο του οποίου την αναλυτική παρουσίασή μας μπορείτε να την δείτε εδώ. Έτσι, στη διάθεσή σας έχετε τους έξι bonus χαρακτήρες που διατέθηκαν ως DLC (Lobo, Batgirl, Scorpion, General Zod, Martian Manhunter και Zatanna), αλλά και όλα τα έξτρα skins, που περιλαμβάνουν εναλλακτικές εμφανίσεις των ηρώων από storylines της DC όπως Red Son, Flashpoint, Killing Joke κλπ. Επίσης, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το zombie mode και να μετατρέψετε τους ήρωες σε νεκροζώντανους μαχητές οι βασίζονται στο Blackest Night storyline.

Επίσης έχουν προστεθεί νέα challenges στο S.T.A.R. Labs mode, κάτι που σημαίνει ακόμη περισσότερες ώρες ενασχόλησης και επίσης έχει προστεθεί πλέον και μετρητής frames τον οποίο θα βρουν αρκετά χρήσιμο όσοι ασχολούνται με online τουρνουά. Τέλος, το Injustice: Gods Among Us - Ultimate Edition είναι από τους λίγους launch τίτλους του νέου οικιακού συστήματος της Sony ο οποίος αξιοποιεί το touchpad του DualShock 4 με τα mini-games που διεξάγονταν μέσω των QTEs.

Εν κατακλείδι, η Ultimate Edition του Injustice: Gods Among Us προσφέρει την ίδια εξαιρετική gameplay εμπειρία με την αρχική έκδοση του τίτλου αλλά με περισσότερους μαχητές, skins, challenges και φυσικά έναν αρκετά βελτιωμένο οπτικό τομέα χάρη στο hardware του PS4. Ωστόσο από μόνος του δεν αποτελεί αφορμή αγοράς του συστήματος αλλά γεμίζει επάξια το κενό των next-gen line-up.

{youtube}h1l8c5ZllNc{/youtube}

Άκης Μαύρος

Θετικά:Αισθητά βελτιωμένος τεχνικός τομέας και καλοσχεδιασμένοι χαρακτήρεςΠλούσιο περιεχόμενοΕξαιρετική απόδοση του σύμπαντος της DC σε fighting gameΆρτιος χειρισμός Αρνητικά:Λίγα modes σε σχέση με το Mortal CombatΑπουσία των fatalities εξαιτίας των licenses

{tab Πληροφορίες:}

Εταιρία ανάπτυξης: Warner Bros
Studio ανάπτυξης: NetherRealm
Διάθεση: Zegetron
Είδος: Fighting
Κυκλοφορία: 29/11/2013
Κυκλοφορεί για: PS4 (Review), PS3, PS Vita, Xbox 360, PC

Official Site

{/tabs}

Το παιχνίδι μας παραχωρήθηκε από την επίσημη αντιπροσωπία της Warner Bros στην χώρα μας, Zegetron, για τις ανάγκες του Review.

Keywords
Τυχαία Θέματα