Η αναμονή στο αεροδρόμιο σου φαίνεται ατελείωτη; 5+1 πράγματα που δεν είχες σκεφτεί να κάνεις όσο περιμένεις την πτήση σου!

16:36 9/1/2023 - Πηγή: iPop

Είτε πρόκειται να περάσεις 2 είτε 12 ώρες στο αεροδρόμιο, έχουμε μερικά tips για να κάνεις την αναμονή σου σε αυτόν τον χώρο αξέχαστη. Σου υπόσχομαι πως ο χρόνος θα κυλήσει σαν νεράκι και ούτε που θα καταλάβεις πότε έφτασε η ώρα της πτήσης σου. Have some fun, λοιπόν, στο αεροδρόμιο!

Τα ταξίδια σίγουρα είναι χρονοβόρα, ειδικά τα βήματα που πρέπει να κάνεις πριν επιβιβαστείς στο αεροπλάνο ίσως σου φαίνονται ατελείωτα. Μερικές φορές μπορεί να νιώθεις ότι περνάς περισσότερο χρόνο στο αεροδρόμιο

παρά στον αέρα. Το να κάθεσαι για ώρες σε ένα αεροδρόμιο περιμένοντας μια πτήση αρχικά δεν ακούγεται πολύ διασκεδαστικό, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να περάσει ο χρόνος πιο γρήγορα. Και όχι, πολλά από αυτά δεν περιλαμβάνουν ύπνο, φαγητό ή ποτό…

Σου απαντάμε, λοιπόν, στην ερώτηση που είχες τόσο καιρό: «Τι να κάνω στο αεροδρόμιο;»

5+1 πράγματα που δεν πρέπει να αγοράσεις ποτέ από το εξωτερικό ή το αεροδρόμιο

«Τι να κάνω στο αεροδρόμιο;» Ιδέες για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου Οργάνωσε το ταξίδι σου

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις στο αεροδρόμιο, παρέα με τον ενθουσιασμό που θα σε διακατέχει, είναι να βγάλεις το καθημερινό σου πρόγραμμα. Ενώ περιμένεις την πτήση σου, χρησιμοποίησε το Wi-Fi του αεροδρομίου για να μάθεις περισσότερα για τα πράγματα που θέλεις να δεις και να κάνεις στον προορισμό σου, ακόμα και οι πληροφορίες για τις τοπικές συγκοινωνίες θα σου χρειαστούν. Θα ευχαριστήσεις τον εαυτό σου αργότερα που ήσουν τόσο προετοιμασμένη!

Περιποιήσου τον εαυτό σου

Σήμερα, υπάρχουν πολλά αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο με χώρους ευεξίας. Καλά άκουσες! Μπορείς να βρεις ακόμα και ιαματικά λουτρά σε πολλά σημαντικά αεροδρόμια όπως το Άμστερνταμ, το Ντουμπάι, η Μπανγκόκ, η Νέα Υόρκη, η Σιγκαπούρη και το Μόναχο, οπότε υπάρχει χρόνος για να ανακουφιστείς από αυτή την ταξιδιωτική ένταση. Πήγαινε για ένα μασάζ, μια βουτιά στην πισίνα ή στη σάουνα.

Επιπλέον, μερικά από αυτά τα μεγαλύτερα αεροδρόμια διαθέτουν ακόμη και σαλόνια ομορφιάς, οπότε αν το μανικιούρ και το πεντικιούρ είναι του στυλ σου, τότε ήρθε η ώρα να περιποιηθείς τον εαυτό σου.

Μείνε σε ένα Yotel

Το Yotel είναι μια αλυσίδα υπερσύγχρονων καταλυμάτων εμπνευσμένα από ξενοδοχεία και μπορείς να μείνεις σε ένα από τα μικρά τους δωμάτια στα αεροδρόμια του Άμστερνταμ, του Λονδίνου, της Κωνσταντινούπολης, της Σιγκαπούρης και του Παρισιού. Τα υποκαταστήματα του αεροδρομίου – γνωστά ως Yotelair – απευθύνονται ειδικά σε όσους βρίσκονται σε μεγάλη αναμονή και θέλουν να ξεκουραστούν.

Κόλλησες πάλι στην ουρά του αεροδρομίου; Τα μυστικά για να εξοικονομήσεις χρόνο και να μην περιμένεις στην αναμονή

Για παράδειγμα, ένα τυπικό δωμάτιο Yotelair στο αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου έχει έκταση περίπου επτά τετραγωνικά μέτρα. Σε αυτόν τον χώρο, κατάφεραν να χωρέσουν ένα μπάνιο με ντους, ένα μονό κρεβάτι, ένα μικρό γραφείο και μια τηλεόραση επίπεδης οθόνης. 

Παίξε παιχνίδια

Το να παίζεις παιχνίδια είναι ένας από τους πιο δοκιμασμένους τρόπους για να περάσεις την ώρα σου ευχάριστα σε ένα μεγάλο ταξίδι. Πάρε μαζί σου μία τράπουλα και άφησε το μικρό παιδί που έχεις μέσα σου να εκδηλωθεί.

Εναλλακτικά, άφησε την φαντασία σου ελεύθερη. Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που περιστρέφεται γύρω από την παρακολούθηση ανθρώπων είναι να δημιουργείς ιστορίες για τους ξένους γύρω σου. Βλέπεις αυτό το κορίτσι με το μεγάλο σακίδιο να κρατά ένα μεγάλο φραπουτσίνο; Είναι καθ’ οδόν για τη NASA για την εκπαίδευση των αστροναυτών της. Νομίζω πως έπιασες το νόημα.

Γραφή και ζωγραφική

Το να αφήσεις τον εαυτό σου να απορροφηθεί από το δημιουργικό μέρος του εγκεφάλου σου είναι ένας σίγουρος τρόπος για να κάνεις τον χρόνο να κυλά πιο γρήγορα. Επιπλέον, η καλλιτεχνική έκφραση έχει αποδειχθεί ότι μειώνει το άγχος, βελτιώνει τη διάθεση και μειώνει την αρτηριακή πίεση. Ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου ταξιδιού.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα μολύβι και χαρτί, καθώς και λίγη έμπνευση. Αν και με το πολυσύχναστο περιβάλλον του αεροδρομίου, δε θα έπρεπε να σε ανησυχεί καθόλου.

Σε περίπτωση που το δημιουργικό μέρος του εγκεφάλου σου ανοίξει την όρεξη, μην ανησυχείς καθόλου! Το efood στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος κάνει ακόμα και delivery. Πόσο τυχερή πια;!

Άργησες πάλι να πας στο αεροδρόμιο; Έξυπνοι τρόποι να φτάσεις γρήγορα στην πύλη σου και να προλάβεις την πτήση

Γνώρισε νέα άτομα

Μην ντρέπεσαι, σε οποιοδήποτε αεροδρόμιο, θα βρεις ταξιδιώτες όπως είσαι κι εσύ. Πού ξέρεις; Μπορεί κι εκείνοι να σε κοιτάνε και να αναρωτιούνται πού πας ή τι κάνεις με τη ζωή σου, αλλά να μη έχουν το θάρρος να σου μιλήσουν. Θα χάσεις αυτή την ευκαιρία;

Ποτέ δεν ξέρεις ποιον μπορεί να συναντήσεις, πού πάει, πού ήταν και τι έχει να σου πει και αυτό είναι το είδος της περιέργειας που μας παρακινεί να ταξιδέψουμε, σωστά; Άρα μη το σκέφτεσαι άλλο, μπορεί να γνωρίσεις ακόμα και τον έρωτα της ζωής σου.

@kiwi.com

Our best tips for meeting other people while solo traveling #solotravel #singlesday #travelwithkiwicom

♬ A tropical house that feels Summer vibes – Roa

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η αναμονή στο αεροδρόμιο σου φαίνεται ατελείωτη; 5+1 πράγματα που δεν είχες σκεφτεί να κάνεις όσο περιμένεις την πτήση σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα