Τι συμβαίνει με τον Τζιν Χάκμαν; Trend στα social, τρόμαξαν οι χρήστες ότι πέθανε, το δημοσίευμα που εξόργισε

Υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς του Χόλιγουντ ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Ο λόγος για τον Τζιν Χάκμαν που το όνομά του έγινε trend και πάλι στα social.

O Τζιν Χάκμαν έχει κερδίσει δύο Όσκαρ στην καριέρα του: Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία του 1971 «Ο Άνθρωπος από τη Γαλλία» και Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία του 1992 «Οι ασυγχώρητοι».

Τα τελευταία χρόνια όμως, έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και ζει μια ήσυχη ζωή με την γυναίκα του στο Νέο Μεξικό.

Ωστόσο,τις τελευταίες ώρες, το όνομά του 94χρονουηθοποιού έχει γίνει trendστοTwitter,μεπολλούς από τους χρήστες να αναρωτιούνταιεάν πέθανε.

Το δημοσίευμα της New York Post για τον Τζιν Χάκμαν που προκάλεσε οργή

Η αλήθεια όμως είναι άλλη. Χθες, η New York Post δημοσίευσε ένα άρθρο με φωτογραφίες του διάσημου ηθοποιού να βγαίνει από ένα βενζινάδικο. Παρόμοιες εικόνες είχε δημοσιεύσει και την περασμένη εβδομάδα, όπου πραγματικά ο ηθοποιός είναι αγνώριστος.

Ωστόσο, στο χθεσινό δημοσίευμα, η αμερικανική εφημερίδα αποφάσισε να βάλει τίτλο: «Ο Τζιν Χάκμαν, 94 ετών, εντοπίστηκε σε νέες φωτογραφίες με σχεδόν ίδια ρούχα με αυτά μερικές εβδομάδες νωρίτερα». Για να το απαλύνει βέβαια, ανέφερε πως παρά την ηλικία του, δεν φάνηκε να κρατά μπαστούνι.

Έτσι αντέδρασαν οι χρήστες στα social

Και το Twitter πήρε φωτιά με τους χρήστες να εξαπολύουν τα βέλη τους στο αμερικανικό δημοσίευμα.

«Έπεσεσε νέο χαμηλό η NewYork Post. ΟΤζιν Χάκμαν είναι ένας ζωντανός θρύλος.Στα 94 του, μπορεί να φοράει ότι θέλει.Δείξτε λίγο σεβασμό» έγραψε κάποιος.

«Ο θρύλος της ταινίας ο ‘Άνθρωπος από τη Γαλλία’ σύρεται από τα ταλμπόιντ επειδή δείχνει ‘ατημέλητος’ δημοσίως. Είναι 94 ετών και πήγαινε να βάλει καύσιμα και να πάρει καφέ σε ένα βενζινάδικο» πρόσθεσε ένας ακόμη.

Κάποιοι άλλοι πάλι φοβήθηκαν πως πέθανε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζιν Χάκμαν Trend,tzin chakman Trend