Ινδονησία: Υπάλληλος αεροπορικής πέφτει από αεροσκάφος μετά την απομάκρυνση της σκάλας -Δείτε βίντεο

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο – σοκ από την Ινδονησία, που καταγράφει την πτώση ενός άνδρα από αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Τζακάρτα.

Ο υπάλληλος τηςαεροπορικής εταιρείας TransNusaέπεσε από το αεροσκάφος AirbusA320 καθώς δεν είχε συνειδητοποιήσειότι είχε απομακρυνθεί η σκάλα, ότανέκανε ένα βήμα προς τα πίσω.

Στις εικόνες διακρίνονται δύο μέλη του προσωπικού εδάφους του αεροδρομίου να μετακινούν τη σκάλα. Στο κάδρο εμφανίζεται ο υπάλληλος, ο οποίος στέκεται δίπλα

στην πόρτα του αεροσκάφους και κοιτάζει προς την αντίθετη κατεύθυνση. Κλάσματα του δευτερολέπτου αργότερα κάνει ένα βήμα πίσω θεωρώντας ότι η σκάλα βρίσκεται ακόμη στη θέση της και σωριάζεται από ύψος αρκετών μέτρων στο διάδρομο προσαπογείωσης.

Δεν τραυματίστηκε σοβαρά ο υπάλληλος

Μετάτην πτώση του ο υπάλληλος διακομίστηκεσε νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε σταθερήκατάσταση., Ευτυχώς δεν υπέστη σοβαράτραύματα σύμφωνα με ινδονησιακά ΜΜΕ.

Σχολιάζονταςτο περιστατικό στο αεροδρόμιο τηςπρωτεύουσας της Ινδονησίας ειδικοίκάνουν λόγο για παραβίαση των κανονισμώνασφαλείας, σύμφωνα με τους οποίους δενεπιτρέπεται η απομάκρυνση της σκάλαςαπό αεροσκάφος όσο η πόρτα είναι ακόμηανοικτή.

Οιυπεύθυνοι του αεροδρομίου διέταξανέρευνα για το συμβάν και δεσμεύτηκανότι θα ληφθούν μέτρα για να αποφευχθούντέτοια ατυχήματα στο μέλλον, σύμφωναμε το Aviation.be.

Η TransNusa Airlines ιδρύθηκε τον Αύγουστο 2005 και έχει την έδρα της στην πρωτεύουσα της Ινδονησίας.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα