Γ. Θεοφάνους για Eurovision: Δεν θα την παρακολουθήσω -Είναι μία παρέλαση σαχλαμάρας, κιτς, υπερβολής [βίντεο]

«Παρέλαση σαχλαμάρας, κιτς και υπερβολής» χαρακτήρισε τη φετινή Eurovision ο γνωστός συνθέτης και μουσικός Γιώργος Θεοφάνους, τονίζοντας πως δεν θα παρακολουθήσει την φετινή διοργάνωση.

Ο Γιώργος Θεοφάνους ανήρτησε ένα βίντεο στο TikTok στο οποίο εξηγεί τους λόγους που δεν θα δει τον τελικό της Eurovision.

Όπως εξήγησε

ο μουσικός διαγωνισμός δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ήταν στο παρελθόν, οπότε ο ίδιος δεν σκοπεύει να τον παρακολουθήσει, στέλωντας ωστόσο τις ευχές του στην ελληνική και την κυπριακή συμμετοχή.

Θεοφάνους: Παρέλαση σαχλαμάρας, κιτς και υπερβολής η φετινή Eurovision

«Εγώ σήμερα δεν θα τη δω τη Eurovision, όχι από αντίδραση, αλλά γιατί αυτή η Eurovision δεν έχει καμία σχέση με αυτή που γνώρισα, εγώ τουλάχιστον. Τώρα είναι μια παρέλαση σαχλαμάρας, κιτς, υπερβολής, κατάργησης οτιδήποτε όμορφου έχουμε στο μυαλό μας σαν άνθρωποι, σαν σεβασμό, σαν αγάπη για το τραγούδι» είπε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Εννοείται ότι εύχομαι τα καλύτερα και για την Ελλάδα μας και για την Κύπρο μας. Δεν θα τη δω, γιατί θα είμαι στην πλατεία της Παιανίας γιορτάζοντας τον Άγιο Αθανάσιο και τον προστάτη της περιοχής μαζί με την Πίτσα Παπαδοπούλου και την υπόλοιπη ομάδα μου» ανέφερε ο στο TikTok.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα