Συγκέντρωση στη Λευκωσία για στήριξη Τορναρίτη –Στο πλευρό του ο Αβέρωφ

Συγκέντρωση νέων που στηρίζουν την υποψηφιότητα του Νίκου Τορναρίτη για το αξίωμα του Δημάρχου Λευκωσίας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε μπαρ στη Λευκωσία. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του υποψηφίου, φοιτητές και φοιτήτριες, νέοι και νέες επαγγελματίες, καλλιτέχνες και επιστήμονες συγκεντρώθηκαν για να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με τον κ. Τορναρίτη.

Σημειώνεται στην ανακοίνωση ότι οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν σε θέματα προσβασιμότητας, κυκλοφοριακού, υποδομών αλλά και για την ανάγκη να εξασφαλιστούν χώροι συνεύρεσης νέων καλλιτεχνών καθώς και σε εισηγήσεις για

μέτρα στήριξης της νεανικής επιχειρηματικότητας από τον Δήμο.

Το παρών στη συγκέντρωση έδωσαν, μεταξύ άλλων και ο τέως Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου της Ελλάδας, Δημήτρης Καιρίδης, ο πρώην Υπουργός Άμυνας Χαράλαμπος Πετρίδης, η Αναπληρώτρια Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Χριστιάνα Ερωτοκρίτου, η Αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ Σάβια Ορφανίδου, οι Βουλευτές του ΔΗΣΥ Χάρης Γεωργιάδης και Δημήτρης Δημητρίου και ο ανεξάρτητος σοσιαλιστής Βουλευτής Κωστής Ευσταθίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα