Κλείνει απόψε τμήμα της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού στη Λεμεσό

Ολονύχτιες οδικές εργασίες θα εκτελούνται, επί της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού (πρώην Κολωνακίου) στη Λεμεσό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, το Τμήμα Δημοσίων Έργων ενημέρωσε ότι οι εργασίες, που αφορούν στην χάραξη οριζόντιας σήμανσης, θα ξεκινήσουν στις 8 απόψε και θα ολοκληρωθούν στις 5 τα ξημερώματα της Τρίτης.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, τμήματα της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη λεωφόρο Αγίου Αθανασίου μέχρι τη

φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Χριστάκη Κράνου, θα είναι κλειστά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου της λεωφόρου Αγίου Αθανασίου, των οδών Καντάρας, Εδέσσης, Γρίβα Διγενή, Χριστάκη Κράνου και τον Παραλιακό Δρόμο.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στις περιοχές των οδικών εργασιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κλείνει, Σπύρου Κυπριανού, Λεμεσό,kleinei, spyrou kyprianou, lemeso