Έριξαν σπόρους με δηλητήριο και σκότωσαν δεκάδες περιστέρια στη Λευκωσία- pics

Δεκάδες νεκρά περιστέρια εντοπίστηκαν το πρωί της Κυριακής (19/5) στο κέντρο της Λευκωσίας.

Σύμφωνα με υποψήφιο αντιδήμαρχο Λευκωσίας, Αντώνη Κουππαρή, «σήμερα στη συμβολή Λήδρας, Ονασαγόρου, Ρηγαίνης και Πλατείας Ελευθερίας, κάποιος δηλητηρίασε τα περιστέρια. Έβαλε σπόρους με δηλητήριο. Από τα ξημερώματα πέθαναν δεκάδες περιστέρια. Τούτον είναι έγκλημα απίστευτων διαστάσεων. Κάποιοι ίσως να μην μπορούν να το αντιληφθούν, όμως πέραν της κτηνωδίας της δηλητηρίασης, μπήκαν σε κίνδυνο και μικρά παιδάκια που κυκλοφορούν στην περιοχή μας, όπως και οι γάτοι της γειτονιάς μας.

Όταν ένας

πραγματικά αγαπά τα ζώα, αγαπά όλα τα ζώα και τα πουλιά, δεν αγαπά επιλεκτικά! Και όταν ένας δηλητηριάζει τα πουλιά, είναι εγκληματίας!

Στους πεζόδρομους μας όλοι είμαστε φιλόζωοι, ενώ ιδιαίτερη αγάπη στα περιστέρια της γειτονιάς μας δείχνει ο κουρέας της οδού Ιπποκράτους, κ. Γιώργος Σωτηριάδης!

Θα βρούμε τον ένοχο. Στα μαγαζιά γύρω από το σημείο που έγινε η αισχρή πράξη έχει πολλές κάμερες ασφαλείας, ενώ ο Δήμος έχει προχωρήσει εδώ και μήνες στην εγκατάσταση καμερών ασφαλείας για την απάλειψη της παραβατικότητας, στα πλαίσια του προγράμματος "Έξυπνης Πόλης". Να δούμε τώρα πόσο έξυπνος είναι. Η Αστυνομία, με τη συνδρομή του Δήμου οφείλουν να βρουν άμεσα τον δράστη.

Παρακαλώ κοινοποιήστε την ανάρτηση όσοι μπορείτε. Αν δεν πιαστεί ο ένοχος, θα επαναληφθεί το κακό. Και ίσως δεν αποτραπούν ακόμα χειρότερα πράματα».

Δείτε την ανάρτηση:

Keywords
Τυχαία Θέματα