Έχεις ηλεκτρικό αυτοκίνητο; Κάνε μια «στάση» γιατί σε ενδιαφέρει

Ψάχνεις την πιο γρήγορη λύση για να φορτίσεις το ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο και δεν την βρίσκεις; Πάψε πια να ανησυχείς!

Πλέον, αρκετοί οδηγοί στην Κύπρο σκέφτονται να κάνουν τη μετάβαση από το «παραδοσιακό» αυτοκίνητο στο ηλεκτρικό αν και η διαδικασία φόρτισης του οχήματος είναι ένα από

τα βασικά διλήμματα στην απόφασή τους. 

Σταμάτα να ανησυχείς και κάνε το βήμα προς την ανάπτυξη, βάζοντας το δικό σου αποτύπωμα στην πράσινη μετάβαση. Η Πετρολίνα έχοντας προτεραιότητα όπως πάντοτε την παροχή υπηρεσιών άριστης ποιότητας, με έξυπνες λύσεις και πελατοκεντρική προσέγγιση, έχει δημιουργήσει το pcharge για να προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία φόρτισης. Είναι μάλιστα, η πρώτη εταιρεία στον τομέα της ενέργειας που έχει εγκαταστήσει φορτιστές σε πρατήρια.

Φορτιστές υπερταχείας επαναφόρτισης (15-20 λεπτών με ισχύ από 50 kW μέχρι και 150 kW), έχουν εγκατασταθεί στα πρατήρια Petrolina στην περιοχή του νέου ΓΣΖ στη Λάρνακα, στη Χοιροκοιτία, και στον δρόμο του Λιμανιού στη Λεμεσό καθώς και στο πρατήριο ΕΝΙ στα Κονιά της Πάφου.

Πολύ σύντομα αναμένεται να  λειτουργήσουν φορτιστές στο πρατήριο Petrolina στον Αστρομερίτη όπως και στο πρατήριο ΕΝΙ στη Λεωφόρο Λεμεσού στη Λευκωσία.

Σημείωσε πως μέσω του pcharge προσφέρεται μία ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών σχετικά με την ηλεκτροκίνηση (προμήθεια και εγκατάσταση φορτιστών, ανάπτυξη δικτύου, πλατφόρμα διαχείρισης, εφαρμογή, 24/7 υποστήριξη πελατών).

Και το καλύτερο!

Εκτός από τα πρατήρια, το pcharge έχει προχωρήσει στην ανάπτυξη ολοκληρωμένου δικτύου σημείων επαναφόρτισης που καλύπτει σημεία φόρτισης σε δημόσιους χώρους στάθμευσης και άλλα δημοσίως προσβάσιμα σημεία σε υπεραγορές, ξενοδοχεία, γραφεία, εμπορικά κέντρα και καταστήματα, που καλύπτουν όλες τις επαρχίες της Κύπρου, με στόχο να καθιερωθεί ως το μεγαλύτερο δίκτυο στο νησί.

Σημείωσε ακόμα πως μπορείς να βρεις τα σημεία φόρτισης μέσα από την εφαρμογή pcharge, αφού μπορείς να εντοπίζεις τον κοντινότερο φορτιστή προς χρήση. Το app, παρέχει σε όλους τους χρήστες, τη δυνατότητα πρόσβασης σε όλους τους φορτιστές του δικτύου. Μέσω της εφαρμογής, οι χρήστες μπορούν να εντοπίζουν τον κοντινότερο φορτιστή, την ισχύ και διαθεσιμότητά του, γραμμή υποστήριξης 24/7 και να προβαίνουν σε πληρωμές. Επιπλέον, λαμβάνεις προνομιακές τιμές φόρτισης στο δίκτυο pcharge.

Να αναφέρουμε πως στο  πλαίσιο του στρατηγικού σχεδίου βιώσιμης ανάπτυξης της Πετρολίνα, η εταιρεία μέσω του pcharge παρέχει  φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων για εμπορική και οικιακή χρήση. Επιπλέον, η Πετρολίνα στηρίζει ενεργά το σχέδιο χορηγιών της κυβέρνησης «Ηλεκτροκίνηση με τα 1000», εξυπηρετώντας ενδιαφερόμενους δικαιούχους του σχεδίου.

Η δυναμική μετάβαση της Πετρολίνα στις σύγχρονες απαιτήσεις και προκλήσεις της εποχής, αποδεικνύει πως η επιχειρηματική διορατικότητα και η συγκροτημένη στρατηγική αποτελούν σημαντικό κομμάτι στη διασφάλιση της εξέλιξής της, με βασική προτεραιότητα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους πελάτες της.

Κατέβασε την εφαρμογή pcharge εδώ: https://onelink.to/e77v4q

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έχεις, Κάνε,echeis, kane