Τουρνουά “Σταύρος Παναγόπουλος”: Συνεχίζεται η δράση στον Μαραθώνα

Στα χωμάτινα γήπεδα του Μαραθώνα συνεχίζεται η δράση στο διεθνές τουρνουά U14 “Σταύρος Παναγόπουλος” με πολλές ελληνικές παρουσίες, αλλά και προκρίσεις στον 2ο γύρο της διοργάνωσης. 

Στην κατηγορία των αγοριών ο Νο2 του ταμπλό, Αλέξανδρος Αυγέρης συνεχίζει τα καλά αποτελέσματα για 2η σερί εβδομάδα κερδίζοντας τη Δευτέρα τον Ιταλό Μάρκο Τζιοβανιόλι με 7-5, 6-2 παίρνοντας την πρόκριση για τους “16”, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ιορδάνη Χατζηνικολάου και Βίκτορ Αντρέι Φατού (Ρουμανία)

που παίζουν στο πρόγραμμα της Τρίτης. 

Στον επόμενο γύρο θα αγωνιστεί και ο Κωνσταντίνος Δημητρίου-Ζώτος που κέρδισε τον Μάξιμο Καραγιαννόπουλο με 6-2, 6-2 και στη συνέχεια θα παίξει απέναντι στον Νίκο Μπική ο οποίος μετά από μια μεγάλη μάχη επικράτησε του Ρουμάνου Καλίν Μιχάι Μουντεάνου με 6-7(2), 6-2, 7-6(5). 

Ανατροπή έκανε και ο Νο5 του ταμπλό Γιάννης Μοτσάκος που κέρδισε τον Ιταλό Εντοάρντο Γκισέλι με 3-6, 6-4, 6-3 και στον επόμενο γύρο θα αγωνιστεί κόντρα στον Κωνσταντίνο Ιωαννάτο που με τη σειρά του ξεπέρασε το εμπόδιο του Γερμανού Λεόν Μολντενχάουερ με 6-3, 6-1. 

Τη πρόκριση, από ελληνικής πλευράς στην επόμενη φάση εξασφάλισαν οι Παναγιώτης Δήμας και Γιάννης-Παναγιώτης Βασιλειάδης, με τον πρώτο να επικρατεί του Ρουμάνου Τούντορ Άνχελ Βεριότι με 6-3, 6-4, ενώ ο Βασιλειάδης νίκησε τον επίσης Ρουμάνο Αντρέι Καπάτος με 7-6(4), 6-1. 

Ο Δήμας θα περιμένει έναν εκ των Θάνο Χερόπουλο και Ντιμιτρίγιε Γκλιγκόροφ για να αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο, ενώ ο Βασιλειάδης θα παίξει είτε με τον Τζέρι Κουτσογιώργο, είτε με τον Χρήστο Αφρουδάκη που παίζουν την Τρίτη. 

Στα διπλά των αγοριών είχαμε μια ελληνική πρόκριση στο πρόγραμμα της Δευτέρας με τους Κωνσταντίνο Ιωαννάτο/Λουκά Νικολούδη να επικρατούν των Ρουμάνων Βεριότι/Φατού με 7-5, 4-6, 13-11 παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά εκεί όπου θα περιμένουν τους νικητές από την αναμέτρηση Αλ-Ταρζί (Αίγυπτος)/Μολντενχάουερ (Γερμανία) – Κουτσογιώργος/Μοτσάκος. 

Στα κορίτσια η Λύδια Παναγιωτίδου μπορεί να ηττήθηκε στον τελικό στο διεθνές τουρνουά στο Ηράκλειο πριν από δύο μέρες, όμως στον Μαραθώνα ξεκίνησε με το δεξί με την Νο1 του ταμπλό να επικρατεί της Ελένης-Χρυσόστομη Θεοδωρέλου με 6-1, 6-0 και στην επομένη φάση θα αντιμετωπίσει την Αγγελίνα Γκλαβά που με τη σειρά της κέρδισε την Ρωσίδα Αρίνα Αταμπάεβα με 6-1, 6-1. 

Πολύ καλό ξεκίνημα για την Εμμέλεια Μάγου που κέρδισε την Βρετανή Έσμε Μπρέιντι Ρότζερσον με 6-0, 6-2 παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση εκεί όπου θα βρει την Γεωργιανή Κετεβάν Μοτζμανασβίλι που επικράτησε της Εύας Γιάντση με 6-4, 6-3. 

Πρόκριση και για την Κωνσταντίνα Βολονάκη, μετά τη νίκη της κόντρα στην Έλενα Ταρασιάδη με 6-4, 6-3, με την Νο4 του ταμπλό να αντιμετωπίζει στη συνέχεια την Σοράνα Γκεόργκε που κέρδισε την Δευτέρα την Ιωάννα Αρσενία Μεντζέλου με 0-6, 6-4, 6-4. 

Η Ιωάννα Ξυδά, μια ακόμη ελληνική παρουσία που θα βρεθεί στον 2ο γύρο, κέρδισε την Αντωνία Αναστασία Παπαγαπητού με 6-3, 7-5 και στη συνέχει θα αντιμετωπίσει μία εκ των Δανάη Μαργαρίτη και Βίβιεν Τσεμάνοβα (Σερβία) που θα παίξουν την Τρίτη. 

Νίκη και για την Αναστασία Χόλμπαν που επικράτησε της Τουρκάλας Άννα Μπατούεβα με 6-4, 6-3 και θα περιμένει την αντίπαλο της, στον 2ο γύρο από την αναμέτρηση της Μαρίας Κουκούτση και Χαρίκλειας Ζήνα που θα αγωνιστούν την Τρίτη. 

Στον 2ο γύρο θα βρεθεί και η Βασιλική Λιαγκριδώνη που κέρδισε την Ρωσίδα Βερόνικα Στεπανίστσεβα με 6-1, 6-0 και στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει μια εκ των Διόνη Κουκούλη και Μυρτώ Κρητικού. 

Στα διπλά των κοριτσιών Λυδία Παναγιωτίδου και Κωνσταντίνα Βολονάκη, συνεχίζουν το αήττητο από την περασμένη εβδομάδα στο Ηράκλειο όπου κατέκτησαν και τον τίτλο, κερδίζοντας στον 1ο γύρο τις Μυρτώ Κρητικού και Έλενα Ταρασιάδη με 6-3, 6-0 παίρνοντας την πρόκριση στα προημιτελικά εκεί όπου θα βρουν απέναντί τους τις Αργυρώ Αρτσίτα και Βασιλική Τσαντίλη που πέρασαν με walkover στη φάση των “8”.

Στα προημιτελικά θα βρεθούν και οι Εύα Γιάντση οι οποίες κέρδισαν τις Ίρις Δημοπούλου και Βιβιάνα Μακάριου με 6-4, 6-0 με το ελληνικό δίδυμο να περιμένει τις νικήτριες από την αναμέτρηση των Μυρτώ Μπόρση και Δανάη Μαργαρίτη – Ανίσια Γκίτσα (Ρουμανία) και Βερόνικα Στεπανίτσεβα (Ρωσία) που θα αντιμετωπίσουν στην 8άδα. 

MARATHONAS “STAVROS PANAGOPOULOS” BOYS SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP

MARATHONAS “STAVROS PANAGOPOULOS” GIRLS SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP

The post Τουρνουά “Σταύρος Παναγόπουλος”: Συνεχίζεται η δράση στον Μαραθώνα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα