Ρώμη: Η κλήρωση της Σάκκαρη (draw)

13:19 6/5/2024 - Πηγή: Tennis24

Την πρώτη της αντίπαλη, αλλά και το πιθανό μονοπάτι της ως τον τελικό της Ρώμης έμαθε η Μαρία Σάκκαρη, μετά τη σημερινή κλήρωση. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ξεκινάει με bye στον 1ο γύρο, και στον αμέσως επόμενο θα παίξει είτε με την 33χρονη Ιταλίδα και No530 του κόσμου Φεντερίκα Ντι Σάρα, είτε με παίκτρια από τα προκριματικά της διοργάνωσης.

Εφόσον ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις της, η No8 της παγκόσμιας κατάταξης θα παίξει στο 3ο γύρο λογικά με μία εκ των Ντόνα Βέκιτς, Λέσια Τσουρένκο και Ανχελίνα Καλίνινα, και αν

κάνει το 2/2 τότε στις “16” θα συναντήσει πιθανότατα μία εκ των Βικτόρια Αζαρένκα και Τζαζμίν Παολίνι, που είναι τα φαβορί βάση Ranking να βρίσκονται εκεί.

Στα προημιτελικά της Ρώμης ενδέχεται ν’ αντιμετωπίσει είτε την Έλενα Ριμπάκινα, είτε την Ντανιέλ Κόλινς, ενώ το πιθανότερο εμπόδιο στην τελική 4άδα θα είναι η Νο2 του κόσμου, Αρίνα Σαμπαλένκα. Φυσικά, στο άλλο μισό του ταμπλό φαβορί για να βρίσκεται στον τελικό είναι η Ίγκα Σφιόντεκ, ενώ τις πιθανότητές της θα διεκδικήσει και η Κόκο Γκοφ.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί το χρονικό διάστημα 8-19 Μαΐου, και η Μαρία είναι στο No5 του ταμπλό. Έχει να υπερασπιστεί μόλις 65 βαθμούς, μιας και πέρυσι ολοκλήρωσε την πορεία της στον 3ο γύρο, και έχει μπροστά της την ευκαιρία ν’ ανεβάσει ξανά τη βαθμολογική συγκομιδή της, και ν’ ανακτήσει το χαμένο έδαφος στην παγκόσμια κατάταξη.

Το πιθανό μονοπάτι της Σάκκαρη:
1R: Bye
2R: Ντι Σάρα
3R: Βέκιτς/Τσουρένκο, Καλίνινα
4R: Αζαρένκα/Παολίνι
QF: Ριμπάκινα/Κόλινς
SF: Σαμπαλένκα
F: Σφιόντεκ

Πιθανοί προημιτελικοί:
Σφιόντεκ-Βοντρούσοβα
Γκοφ-Ζενγκ|
Σάκκαρη-Ριμπάκινα
Σαμπαλένκα-Ζαμπέρ

The #IBI24 @WTA draw is OUT pic.twitter.com/MkN1xgBL8c

— Internazionali BNL d'Italia (@InteBNLdItalia) May 6, 2024

The post Ρώμη: Η κλήρωση της Σάκκαρη (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα