Σε έκθεση Comic Con ο Κασσελάκης – Στη Θεσσαλονίκη συνεχίζει την περιοδεία του (photos)

Στους χώρους της έκθεσης Comic Con στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε το απόγευμα ο Στέφανος Κασσελάκης.

Εκεί, φωτογραφήθηκε με δεκάδες νέους (αλλά και με ήρωες από κόμικς) ενημερώθηκε για την έκθεση που κάθε χρόνο συγκεντρώνει έντονο ενδιαφέρον από τη νέα γενιά κυρίως και στη συνέχεια μετέβη στη Διεθνή έκθεση βιβλίου.

Με ποντιακούς συλλόγους και μετά Γιαννιτσά, Περαία και Βέροια
ο Κασσελάκης την Κυριακή

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα έχει και συνομιλίες με πολίτες μπροστά στο βαν της περιοδείας του στον Λευκό Πύργο, ενώ έχει προγραμματίσει και μια μικρή βόλτα στο κέντρο της πόλης.

Ο Σ. Κασσελάκης, εν όψει ευρωεκλογών, θα αναφερθεί στους πολίτες στην σημασία που έχει η συμμετοχή τους στη κάλπη, αλλά και σε ζητήματα όπως η Συμφωνία των Πρεσπών,η ακρίβεια, η δημόσια υγεία και η παιδεία.

Το πρόγραμμα της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη, θα συνεχιστεί αύριο με κατάθεση στεφανιού στο Μνημείο Γενοκτονίας Ποντιακού Ελληνισμού (Πλατεία Αγίας Σοφίας) και με συνάντηση με ποντιακές οργανώσεις καθώς είναι η μαύρη επέτειος από την γενοκτονία των Ποντίων.

Το απόγευμα της Κυριακής, θα περιοδεύσει στα Γιαννιτσά, ενώ το πρωί της Δευτέρας 20 Μαΐου θα επισκεφθεί διαδοχικά την Περαία (10 π.μ.) και τη Βέροια (12 μ.)

Διαβάστε επίσης:

Ο Ανδρουλάκης, ο Μπαμπινιώτης και η πρόταση για Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

Ανδρουλάκης: «Οι αγρότες νιώθουν εγκαταλελειμένοι»

Κασσελάκης: «Μπερδεμένο και με πολλές κωλοτούμπες το μήνυμα της ΝΔ για τη Συμφωνία των Πρεσπών»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Comic Con, Κασσελάκης –, Θεσσαλονίκη,Comic Con, kasselakis –, thessaloniki