Ολυμπιακός: Η Θύρα 7 ζήτησε από τους οπαδούς του αγώνα με την Άστον Βίλα να φέρουν κασκόλ στο γήπεδο

Μια κάπως ασυνήθιστη ανάρτηση – παράκληση έκανε η Θύρα 7, των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού για τον αγώνα της ρεβάνς των ημιτελικών του Conference League με την Άστον Βίλα που θα γίνει στο Στάδιο Καραϊσκάκη στις 9 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, αυτό που ζήτησε η Θύρα 7 είναι κάθε φίλος του Ολυμπιακού

που θα βρεθεί στο γήπεδο, να έχει ένα ή δύο κασκόλ ώστε να βοηθήσει στην «χορογραφία» που θα γίνει πριν την πρώτη σέντρα.

Να θυμίσουμε πως έγινε sold out μόλις λίγες ώρες μετά την έναρξης της διάθεσης των εισιτηρίων για το συγκεκριμένο ματς και έτσι οι οπαδοί των Πειραιωτών ετοιμάζονται να δημιουργήσουν μία καυτή ατμόσφαιρα.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΣΚΟΛ!

Στον αγώνα με την Άστον Βίλα  θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα που αφορά ΟΛΟ το γήπεδο!

Για αυτό ΚΑΛΟΥΜΕ, όλους τους Ολυμπιακούς να φέρουν μαζί τους από ένα ή και δύο κασκόλ (για τον διπλανό τους), πρόκειται για μια “χορογραφία” που εξαρτάται από τον καθένα ξεχωριστά αφού γνωρίζουμε ότι όλοι έχουν ένα κασκόλ στο σπίτι!

ΥΓ1. Ειδικά στο πέταλο των οργανωμένων δεν νοείται να μην υπάρχουν 6.500 κασκόλ!

Διαβάστε επίσης:

Ο Αντετοκούνμπο αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το προ-ολυμπιακό τουρνουά: «Δεν ξέρω πόσο καιρό θα πάρει να επιστρέψω»

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε μετά από 5 χρόνια στο Final-4 του Champions League στο πόλο – Nίκη επί της Μπαρτσελονέτα στα πέναλτι (video)

Ο Τεντόγλου κάνει άλμα πάνω από τη… Fontana di Trevi

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Θύρα 7, Άστον Βίλα,olybiakos, thyra 7, aston vila