Ναταλία Γερμανού για την τηλεόραση: «Έχω παρατηρήσει ανθρωποφαγία και ελαφρύ κανιβαλισμό»

Για τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και τον έντονο ανταγωνισμό που υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση μίλησε η Ναταλία Γερμανού, κάνοντας λόγο για ανθρωποφαγία και κανιβαλισμό.

Σε συνέντευξή της στο ένθετο «Τύπος TV», η παρουσιάστρια εξέφρασε τη δυσκολία που υπάρχει στην τηλεόραση τόσο για να «επιβιώσει» κάποιος όσο και να διατηρήσει την πρωτιά, με αποτέλεσμα μερικές φορές η κατάσταση να ξεφεύγει στον βωμό της τηλεθέασης.

«Καλό θα ήταν να εκσυγχρονιστεί ο τρόπος μέτρησης της τημεθέασης, όπως γίνεται σε άλλες χώρες και ας μη λαμβάνουμε τα νούμερα μέρα μέρα, προκειμένου

να έχουμε μια πιο συνολική αποτύπωση της πραγματικότητας, π.χ. να μετριέται το web. Γιατί υπάρχουν πλατφόρμες, υπάρχει το web, είναι πολλοί οι τρόποι για να δει κάποιος ένα πρόγραμμα στην τηλεόραση. Για όλα τα παραπάνω με ενδιαφέρουν τα λόγια του κόσμου, η κριτική και η διάδραση, ο άνθρωπος που θα με σταματήσει όταν θα πάω να ψωνίσω και θα μου πει “αυτό τι καλό που ήταν ή αυτό διορθώστε το”» είπε αρχικά, και πρόσθεσε:

Πάνω σε αυτό, είπε: «Είναι σημείο των καιρών, είναι σκληρή η μάχη της επιβίωσης και της πρωτιάς. Πρέπει κάπως να εξασφαλίσεις τη θέση σου, την ανανέωση του συμβολαίου. Οπότε, ναι, έχω παρατηρήσει κι εγώ την ανθρωποφαγία, έναν ελαφρύ κανιβαλισμό. Βεβαίως, μιλώ λίγο εκ του ασφαλούς. Είμαι σε ένα κανάλι που δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο. Είμαστε πολύ μακριά από αυτή τη φιλοσοφία. Δεν μας είπαν ποτέ “το νου σας, αν δεν κάνετε 20%, του χρόνου θα σας πάρουμε το κεφάλι”. Νιώθουμε ασφάλεια και μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό που παρουσιάζουμε».

Διαβάστε επίσης:

Eurovision: Το μεγαλο φαβορί του διαγωνισμού ψηφίζει «Ζάρι» και Μαρίνα Σάττι! (Video)

Μαρίνα Σάττι: Έκλεψε την παράσταση με την εντυπωσιακή εμφάνισή της στο τιρκουάζ χαλί της Eurovision (Photos/Videos)

Η δωρεάν συναυλία της Μαντόνα προσελκύει 1,6 εκατομμύρια κόσμο στην παραλία Copacabana της Βραζιλίας (Photos/Videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ναταλία Γερμανού, Έχω,natalia germanou, echo