Άδωνις Γεωργιάδης για νέα γυναικοκτονία: Να μην κάνουμε ένα περιστατικό σημαία

Να μην γίνει σημαία «ένα περιστατικό» ζήτησε ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στη νέα γυναικοκτονία έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

«Είναι συγκλονιστικό αυτό που έχει συμβεί, δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Έχουμε μια δολοφονία σχεδόν έξω από Αστυνομικό Τμήμα. Θα γίνει η αναγκαία έρευνα για να διερευνηθεί αν έχουν τηρηθεί τα πρωτόκολλα και οι κανονισμοί», σημείωσε και πρόσθεσε ότι το να παίρνουμε, πάντως ένα περιστατικό και να το κάνουμε σημαία για να βγάλουμε ένα συμπέρασμα νομίζω ότι δεν είναι σωστό», είπε.

Ταυτόχρονα, ο κ. Γεωργιάδης τάχθηκε υπερ μιας «πιο αυστηρής αστυνομίας και υπέρ των καμερών στους δρόμους».

«Στην Ελλάδα ζούμε στο έξης παράδοξο: αν η αστυνομία δρα ρωτούμε γιατί έδρασε αν δεν δρα γιατί δεν έδρασε. Είμαι υπέρ της πιο αυστηρής αστυνομίας, είμαι πολύ υπέρ των καμερών στους δρόμους», είπε ο υπουργός Υγείας.

«Πόσες έχετε ακούσει την είδηση ένας αστυνομικός να έχει σώσει μια ανθρωπινή ζωή εκτός υπηρεσίας; Δεν έχουμε και αυτά τα φαινόμενα στην κοινωνία μας, δεν είναι όλα διαλυμένα ούτε όλα μαύρα. Κοινωνία χωρίς έγκλημα δεν υπάρχει. Χθες σκοτώθηκαν 2 παιδάκια σε ένα σχολείο στη Φινλανδία, την πιο ασφαλή χώρα του κόσμου. Η ΕΛΑΣ έχει κάνει μεγάλη πρόοδο στην πάταξη του εγκλήματος».

Επέμεινε ότι αστυνομικοί που υπηρετούν υψηλά πρόσωπα γύρισαν στην ενεργό δράση. «Έχουν πάρει και από τη δική μου τη φρουρά. Από τον πρωθυπουργό έχουν πάρει φρουρά. Αυτή τη στιγμή έχουμε τους λιγότερους στα επίσημα λεγόμενα πρόσωπα από οποιαδήποτε άλλη περίοδο».

Διαβάστε επίσης:

Σπίρτζης: Παίρνει αποστάσεις από την Ακρίτα για τη Μαρέβα – «Εκτός πολιτικής αντιπαράθεσης οι οικογένειες πολιτικών» (video)

ΝΔ: Το πρόγραμμα του 15ου Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο 5-7 Απριλίου

ΣΥΡΙΖΑ για γυναικοκτονίες: Το ψέμα δεύτερη φύση της κυβέρνησης

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άδωνις Γεωργιάδης,adonis georgiadis