Lumia 830: Developer κατάφερε να καταστήσει το Continuum λειτουργικό

14:26 6/8/2016 - Πηγή: myPhone
Ένας Γάλλος developer, γνωστός με την ονομασία Gustave M, ισχυρίζεται ότι έχει καταφέρει να καταστήσει το Continuum λειτουργικό στο Lumia 830. Όταν η Microsoft είχε παρουσιάσει τα Windows 10 Mobile, είχε ανακοινώσει και το Continuum που επέτρεπε σε ένα smartphone να μετατραπεί σε ένα mini PC, όταν συνδέεται σε μια εξωτερική οθόνη. Δυστυχώς,
για πολλούς κατόχους συσκευών Lumia, το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό ήταν διαθέσιμο μόνο σε κάποιες συσκευές, συνήθως high-end.

Ο Gustave ισχυρίζεται ότι πρόκειται για ένα πολύπλοκο hack το οποίο απαιτεί κάτι περισσότερο από την εγκατάσταση ενός απλού .reg αρχείου. Επιπλέον ο ίδιος εξηγεί ότι αντιμετώπισε αρκετά crashes κατά τις πρώτες ώρες των δοκιμών του, κάτι που ίσως σημαίνει ότι το hack δεν είναι αρκετά σταθερό σε αυτή την έκδοση. Ωστόσο εμφανίζεται απρόθυμος να προβεί στη δημοσίευση της μεθόδου που χρησιμοποίησε. Το phonearena καταλήγει με μια ενδιαφέρουσα ερώτηση προς τους αναγνώστες του: «Πιστεύετε ότι το παραπάνω hack αποτελεί επαρκής απόδειξη ότι η Microsoft προσπαθεί να κατευθύνει τις πωλήσεις μέσω της διαθεσιμότητας του Continuum σε high end συσκευές;» Στο τέλος του άρθρου υπάρχουν ορισμένα screenshots τα οποία ο developer μοιράστηκε με τους followers στο Twitter του.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 25 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα