Το Santorini Experience επιστρέφει στις 3-6 Οκτωβρίου

Το Santorini Experience επιστρέφει για 7η χρονιά, από τις 3 έως τις 6 Οκτωβρίου. Στο πλαίσιό του, η Σαντορίνη θα υποδεχτεί, για ακόμα μία χρονιά, επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές του τρεξίματος και της κολύμβησης open water.

Οι λάτρεις του τρεξίματος θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις τρεις trail running διαδρομές τρεξίματος, 5, 10 και 15 χλμ. Όσον αφορά στην κολύμβηση open water,

οι συμμετέχοντες θα κολυμπήσουν σε αγώνα 1,5 μιλίου (2,4 χλμ.), τη διαδρομή του οποίου έχει σχεδιάσει ο τεχνικός διευθυντής του αγώνα με Ολυμπιακές και παγκόσμιες διακρίσεις στην κολύμβηση, Νίκος Γέμελος, ενώ θα υπάρξουν εξειδικευμένοι ναυαγοσώστες και ναυαγοσωστικά σκάφη.

Οι δημότες Θήρας μπορούν να λάβουν μέρος δωρεάν. Gold Sponsor της διοργάνωσης είναι η Sixt, μέλος του ομίλου Μοτοδυναμική, Bronze Sponsor η Miele, Official Water το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος, Official Sports Store το Alafouzos Sport, Official Optics Partner τα Kois Optics, Partner η PHEE και Sustainability Partner η π³= Plastic Pollution Prevention.

Keywords
Τυχαία Θέματα