Βίντεο με φορτηγό να συγκρούεται με αυτοκίνητο και να κρέμεται στο κενό από γέφυρα για 90 λεπτά στις ΗΠΑ

09:01 17/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Οι στιγμές τρόμου της οδηγού στις ΗΠΑ, μέσα από ένα συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο. Το φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο που είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα στη γέφυρα. Τα επόμενα λεπτά είναι δραματικά…

Το βίντεο αποτυπώνει τον εφιάλτη που έζησε η οδηγός του φορτηγού σε γέφυρα στις ΗΠΑ. Το βαρύ όχημα συγκρούεται με αυτοκίνητο που είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα και ταχύτατα καταλήγει να κρέμεται στο κενό

από τη γέφυρα. Η κάμερα που υπήρχε στο φορτηγό καταγράφει εικόνα και ήχο. Η οδηγός ουρλιάζει από φόβο, με το προσωπικό της μαρτύριο να κρατάει 90 λεπτά. Τόσα χρειάστηκαν για να την απεγκλωβίσουν από το σημείο. Ευτυχώς σώθηκε και πλέον περιμένει την απόφαση των δικαστών, για τα όσα έγιναν τον περασμένο Μάρτιο.

Κατηγορούμενος για το τροχαίο ήταν ο 33χρονος Τρέβορ Μπράναμ, ο οποίος σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οδηγούσε επικίνδυνα κάνοντας συνεχώς σφήνες, πριν τελικά να μπει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί με το φορτηγό.

Στο βίντεο που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο φαίνεται η 26χρονη να προσπαθεί να «κρατήσει» το φορτηγό στον δρόμο και τελικά να ουρλιάζει όταν το όχημα κρεμάστηκε στο κενό.

Footage shows the March 1 Clark Memorial Bridge car crash that left 26-year-old semi-truck driver, Sydney Thomas, hanging over the Ohio River. Thankfully, she was rescued after hanging nearly 100ft in the air for nearly 45 minutes. #TSRStaffMM pic.twitter.com/K6lL54RycY

— TheShadeRoom (@TheShadeRoom) May 16, 2024

Η Τόμας πέρασε 1,5 ώρα σε αυτή την κατάσταση στην ηλικίας 100 ετών γέφυρα που συνδέει το Λούιβιλ με την νότια Ιντιάνα πριν τελικά να διασωθεί σε μια επικίνδυνη επιχείρηση της πυροσβεστικής.

«Αυτό που είδατε είναι το αποτέλεσμα της ακραίας αδιαφορίας για την ανθρώπινη ζωή που θα μπορούσε να οδηγήσει σε σοβαρούς τραυματισμούς ή και θάνατο» είπε η κατήγορος Λίεμ Σόκον.

To άρθρο Βίντεο με φορτηγό να συγκρούεται με αυτοκίνητο και να κρέμεται στο κενό από γέφυρα για 90 λεπτά στις ΗΠΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα