Λιζ Τρας και Συντηρητικοί έγιναν Muppet Show - Χαμός στο Twitter με το ξεκαρδιστικό βίντεο

12:56 18/10/2022 - Πηγή: NewsIt

Η πολιτική κρίση στην Βρετανία όπως φαίνεται δεν έχει τέλος και πολλοί θέλουν την Λιζ Τρας να μετρά μέρες στον πρωθυπουργικό θώκο. Τα σχόλια και τα δημοσιεύματα για το ποιες ενδεχομένως να είναι οι εξελίξεις στους κόλπους των Συντηρητικών πολλά, με κάποιους βέβαια να προτιμούν να το ρίξουν και λίγο στο τρολάρισμα και να παρομοιάσουν την κατάσταση με… Μάπετ Σόου (Muppet Show). 

Το γύρο του διαδικτύου κάνει λοιπόν το ξεκαρδιστικό βίντεο που ανέβασε χρήστης του Twitter και δείχνει την

νέα πρωθυπουργό της Βρετανίας να πρωταγωνιστεί ως Κέρμιτ στο θρυλικό βιντεάκι έναρξης του Μάπετ Σόου (Muppet Show). Η Λιζ Τρας φυσικά στο βιντεάκι δεν είναι μόνη της, συμπρωταγωνιστές της είναι η υπουργός Υγείας Τερέζ Κόφ, η υπουργός Εσωτερικών Σουέλα Μπρέιβερμαν και ο νέος υπουργός Οικονομικών Τζερεμι Χαντ. 

Στο μπαλκόνι των Muppet βρίσκονται επίσης ο ηγέτης των Εργατικών Κιρ Στάρμερ και ο ηγέτης του SNP στη Βουλή Ίαν Μπλάκφορντ, οι οποίοι παρουσιάζονται ως οι δύο «γέροι» που παρακολουθούν το σόου.

Δείτε το βίντεο:

Seems fitting #GeneralElection2022 #liztrussmemes #torymuppets #torychaos pic.twitter.com/MiG9VQWKhr

— Colin McQuaid (@colinpmcquaid) October 15, 2022

Υπενθυμίζεται ότι αν και έχουν περάσει μόλις πέντε εβδομάδες από τότε που η Λιζ Τρας ανέλαβε την εξουσία στην Βρετανία, βρίσκεται ήδη αντιμέτωπη με την δυσαρέσκεια των ψηφοφόρων της αλλά και του ίδιου του κόμματός της, εξαιτίας των μέτρων που είχε λάβει για την ενέργεια αλλά τελικά τα πήρε πίσω. Τρεις βουλευτές των Συντηρητικών δήλωσαν δημόσια την Κυριακή (16.10.2022) ότι επιθυμούν την απομάκρυνση της από το πρωθυπουργικό θώκο. Σύμφωνα δε με βρετανικά δημοσιεύματα, υπολογίζονται σε 100 οι βουλευτές των Συντηρητικών που παρασκηνιακά συζητούν την καθαίρεση της, εξετάζοντας πιθανά σενάρια αντικατάστασης της.

To άρθρο Λιζ Τρας και Συντηρητικοί έγιναν Muppet Show - Χαμός στο Twitter με το ξεκαρδιστικό βίντεο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λιζ Τρας, Συντηρητικοί, Muppet Show - Χαμός, Twitter,liz tras, syntiritikoi, Muppet Show - chamos, Twitter