Καυτή εμφάνιση της Σιένα Μίλερ στο Φεστιβάλ των Καννών: Χωρίς σουτιέν στο πλευρό του Κέβιν Κόστνερ

16:10 19/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Κέβιν Κόστνερ και η Σιένα Μίλερ ήταν ευδιάθετοι καθώς παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας τους, Horizon: An American Saga στο Φεστιβάλ των Καννών, σήμερα Κυριακή (19.05.2024).

Η Σιένα Μίλερ έδειχνε απίστευτα σέξι στο photocall του Φεστιβάλ των Καννών, καθώς δε φορούσε σουτιέν κάτω από ένα μπεζ μπουκλέ σακάκι το οποίο συνδύασε με μαύρο φαρδύ τζιν.

Αφήνοντας τα μακριά ξανθά μαλλιά της λιτά με χαλαρές μπούκλες, η λαμπερή ηθοποιός, η οποία υποδύεται την Frances Kittredge, απογείωσε το στιλ της με ένα ζευγάρι εντυπωσιακές χρυσές μεταλλικές γόβες.

Εν τω μεταξύ, ο 69χρονος Κέβιν Κόστνερ, στεκόταν δίπλα της φορώντας ένα κομψό λευκό κοστούμι που συνδύασε με ένα ασορτί πουκάμισο με ανοιχτό γιακά και μπεζ παπούτσια.

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός, ο οποίος υποδύεται τον πρωτοπόρο Hayes Ellison που ταξιδεύει δυτικά μέσα από επικίνδυνα εδάφη με την ελπίδα μιας νέας ζωής στη νέα ταινία, φορούσε ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου.

Εκτός από το σενάριο και τη σκηνοθεσία της κινηματογραφικής περιπέτειας δύο κεφαλαίων, ο Κόστνερ ηγείται ενός καστ που περιλαμβάνει τους Sienna Miller, Sam Worthington, Tatanka Means, Tom Payne, Jena Malone, Luke Wilson, Jamie Campbell Bower, Michael Rooker κ.α.

Το «Horizon: An American Saga» καλύπτει τα τέσσερα χρόνια του Εμφυλίου Πολέμου, από το 1861 έως το 1865, εξιστορώντας ένα συναισθηματικό ταξίδι σε μια χώρα σε πόλεμο με τον εαυτό της, που βιώνεται μέσα από το φακό εκείνων που περπατούν ή ιππεύουν σε όλη τη γη, όλοι προσπαθώντας να ανακαλύψουν τι σημαίνει πραγματικά να βρίσκεσαι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

To άρθρο Καυτή εμφάνιση της Σιένα Μίλερ στο Φεστιβάλ των Καννών: Χωρίς σουτιέν στο πλευρό του Κέβιν Κόστνερ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα