«Ή μου δίνετε λεφτά ή θα σας καταγγείλω για βιασμό»: Συνελήφθη στην Πάτρα 43χρονη για εκβιασμό

16:58 19/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Μία 43χρονη που ζει στην Πάτρα συνελήφθη χθες Σάββατο (18.05.2024) από αστυνομικούς της Ασφάλειας, ύστερα από καταγγελία δύο ανδρών για εκβίαση σε βάρος τους.

Η γυναίκα η οποία εργάζεται σε μπάρ στην Πάτρα, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν οι δύο άνδρες, τους εκβίαζε καθώς απαίτησε από αυτούς το ποσό των 1.500 ευρώ προκειμένου να μην τους καταγγείλει για βιασμό στην Αστυνομία.

Οι πιέσεις οδήγησαν τους δύο άνδρες στην απόφαση να προχωρήσουν σε μηνυτήρια αναφορά εναντίον της και σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται αφού συγκεντρώθηκε το ποσό που απαιτούσε η 43χρονη, προσημειώθηκαν τα χαρτονομίσματα από τους αστυνομικούς και ακολούθησε συμφωνία των δύο με τη γυναίκα προκειμένου να της τα παραδώσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news το ραντεβού τους κλείστηκε σε περιοχή της Ακράτας, όπου η 43χρονη πήγε, χωρίς φυσικά να γνωρίζει πως στο σημείο της συνάντησης θα βρίσκονται και αστυνομικοί.

Μόλις παρέλαβε από τους καταγγέλλοντες το χρηματικό ποσό συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Πατρών όπου και κρατείται προκειμένου να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

To άρθρο «Ή μου δίνετε λεφτά ή θα σας καταγγείλω για βιασμό»: Συνελήφθη στην Πάτρα 43χρονη για εκβιασμό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα