Γερμανικό ντοκιμαντέρ φέρνει πανικό στον Χάρι: Τρέμει τις hot λεπτομέρειες για το παρελθόν της Μέγκαν

14:08 16/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Νέο πλήγμα για τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ λόγω του νέου ντοκιμαντέρ που απειλεί να αποκαλύψει «πικάντικες» λεπτομέρειες για τις ζωές τους πριν γίνουν ζευγάρι και παντρευτούν. 

Τόσο ο πρίγκιπας Χάρι όσο και η Μέγκαν Μαρκλ ανησυχούν για το τι θα μπορούσε να αποκαλύψει αυτό το επερχόμενο ντοκιμαντέρ.

Το ντοκιμαντέρ ετοιμάζει η έμπειρη βασιλική δημοσιογράφος και γερμανίδα τηλεοπτική παραγωγός Ulrike Grunewald, η οποία ταξίδεψε στην Καλιφόρνια με την ομάδα της για να εμβαθύνει στη ζωή του Χάρι και της Μέγκαν στο Μοντεσίτο των ΗΠΑ.

Στο ντοκιμαντέρ συμμετέχει και ο Richard Mineards, πρώην βασιλικός ανταποκριτής του Ηνωμένου Βασιλείου που τώρα κατοικεί στη γειτονιά της Μέγκαν και του Χάρι στην Καλιφόρνια.

Οι Σάσσεξ αισθάνονται κάπως άβολα για τις πιθανές αποκαλύψεις που θα μπορούσε να φέρει στο φως αυτό το νέο ντοκιμαντέρ. Μια πηγή υποστηρίζει ότι θα μπορούσε να υπάρχει μια αίσθηση «ανησυχίας» ή ακόμη και «πανικού» στο στρατόπεδο των Σάσεξ, μια συνηθισμένη αντίδραση όταν ένα νέο ντοκιμαντέρ βρίσκεται στον ορίζοντα.

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που και οι δύο, ειδικά η Μέγκαν, δεν θέλουν απαραίτητα να δημοσιοποιηθούν. Δεν είναι μυστικό ότι και οι δύο είχαν έντονες ζωές πριν γνωριστούν και ενώ ο Χάρι έχει μιλήσει για πολλά λάθη στο βιβλίο του, υπάρχουν ακόμα πράγματα για τη Μέγκαν που δεν γνωρίζουμε», λένε πηγές στο OK!

Η Μέγκαν, πριν γίνει σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, ήταν γνωστό πρόσωπο στα πάρτι του Χόλιγουντ. Πηγή ισχυρίζεται ότι υπάρχουν πτυχές από το παρελθόν της που έχει αφήσει πίσω της αλλά υπάρχουν άτομα εκεί έξω «πρόθυμα να μιλήσουν».

Σχετικά με το ντοκιμαντέρ η πηγή λέει ακόμα ότι: «Θα μπορούσε επίσης να εμβαθύνει περισσότερο στην κόντρα της με την Κέιτ και να αμφισβητήσει την αφήγηση του στρατοπέδου του Σάσεξ ότι για όλα έφταιγε η Κέιτ.

Αλλά ο Χάρι και η Μέγκαν θέλουν τώρα απεγνωσμένα να αφήσουν τα πάντα στο παρελθόν, καθώς θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή και νομίζω ότι ο Χάρι θα φοβάται ότι η ευτυχία θα μπορούσε να πληγεί αν διερευνηθεί το παρελθόν της Μέγκαν».

Πληροφορίες από Mirror

To άρθρο Γερμανικό ντοκιμαντέρ φέρνει πανικό στον Χάρι: Τρέμει τις hot λεπτομέρειες για το παρελθόν της Μέγκαν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γερμανικό, Χάρι, Τρέμει, Μέγκαν,germaniko, chari, tremei, megkan